Jok pred hranjenjem (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


NRMM -> Jok pred hranjenjem (7.5.2006 21:59:49)

Danes se je naša [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] pred vsakim obrokom na flaško zeelo jokala [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image], do sedaj nikoli. Ko sem ji pokazala flašo je bilo ok, potem ji pustim, da si z rokicami sama nese v usta, takrat pa se je začelo, jok, jok in še 1x jok, dokler ni potegnila cuclja je bilo tako. Seveda jo je bilo treba 2x dvignit vmes, pa mal pocartat. (hraniva se že en čas, da leži na sedežni, kajti na rokah noče jest in ji držim flaško). Ko pa je cuclj potegnila pa ni bilo več problema in nobenega joka, se napapcala na miru in bila kot vedno pravi dobrovoljček.

Je imela katera kdaj podobno, ker mi res ni jasno zakaj se to dogaja. Dodatek ni prevroč, cuclj je enak, pojma nimam zakaj [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image].
Stara je dobre 4 mesece in imava že samostojni dopoldanski obrok sadno/zelenjavne kašice na žličko. Je možno, da ji ni več všeč pitje na flaško [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]? Pitje čaja ni problem po flaški.


L.P.
Irena




ALINA55 -> RE: Jok pred hranjenjem (7.5.2006 22:41:14)

Kot da berem našo zgodbo pri 4 mesecih. Zamenjali smo mleko in jok, jok, jok. Potem pa sem ga enkrat položila v posteljico, tam pa je pil v spanju ali budnem stanju brez problema. Imel pa je tudi že sadni in delno zelenjavni obrok. Nekje do šestega meseca je imel le še pozni večerni in jutranji obrok po flaški, ampak je zdaj že začel jutranje mleko bojkotirati. Približno en teden sem mu ga ponujala in spet jok, jok, jok. Potem pa sem opustila in jutranje mleko zamenjala za mlečno kašico po žlički, zdaj pa je spet vse OK.
Jaz mislim, da sami pokažejo, ko jim kaj ne paše, mi se pač moramo prilagoditi njihovim fintam, pa ni problema.
Naši otroci verjetno zelo radi jedo po žlički in so se flaške že naveličali.
Ne se sekirati, bo pač več obrokov po žlički. Pa veliko uspeha.




NRMM -> RE: Jok pred hranjenjem (7.5.2006 22:54:45)

Hvala Alina, očitno je res to z žličko problem, ker na žličko pa res rada papca zeelo. Očitno bo potrebno uvest še kakšen obrok na žličko, da bo ok. Začnem jutri experimentirat pa da vidim, kaj se bo zgodilo.

Hvala še 1x [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].




Stran: [1]