odpiranje (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

lenika -> odpiranje (7.5.2006 14:12:36)

Pozdravljene!

Danes je moj PDP in se ne dogaja nič. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Na pregledu pred tremi dnevi so ugotovili, da nisem še nič odprta, MV nič zmehčan in skrajšan. Ker ne bi šla rada ravno ne vem koliko čez rok in ne bi rada, da bi mi morali sprožit porod, imam za vsa eno vprašanje.

Ali je možno, da se v treh dneh toliko spremeni, da si iz popolne zaprtosti toliko odprt, da greš lahko rodit?
Upam, da sem vprašanje postavila dovolj jasno, za odgovore pa se vam že v naprej zahvaljujem.

ribica. -> RE: odpiranje (7.5.2006 16:32:47)

Ja, možno je. Jaz sem imela 27. 4., pa ni nič kazalo.Pa 29. 4. tud ni nič kazalo. Rodila pa sem 1.5. dopoldan.Ko sem prišla vporodno sobo,sem bila že 5 cm odprta. Torej vso srečo!

soncek&luna -> RE: odpiranje (7.5.2006 18:02:46)

lenika, jaz sem sla na pregled na PDP pa popadkov ni bilo od nikjer... malo pred g pregledom (pred ordinacijo) pa mi je zacela odtekat voda... odprta pa nic... sprozen porod in v dveh urah sem bila odprta, da se je porod lahko zacel

lelaval -> RE: odpiranje (7.5.2006 22:13:50)

Seveda. Lahko si dopoldan še zaprta, popoldne pa se začneš odpirat. A ne se sekirat, boš vsekakor pravi čas prišla v porodnišnico.
Želim ti čim lažji in krajši porod.

Stran: [1]