Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: strije... kdaj? pred porodom ali po... 7.5.2006 14:16:16
|
|
|
|
mia-2
|
Jaz sem jih dobila točno na PDP.Pa sem potem rodila 14 dni po PDP.Prej nič.Ni bilo ne vem kako hudo vidno.Ampak po porodu so postale pa super vidne pa če enkrat več jih je blo.
|
|
|
|
RE: strije... kdaj? pred porodom ali po... 7.5.2006 14:42:07
|
|
|
|
monja79
|
Nekaj malga strij se mi je naredilo že pred porodom po zunanji strani stegen - vendar ni tako hudo. Po trebuhu se mi jih ni naredilo čisto nič . Po porodu pa so se mi v bolnišnici ob mlečnem navalu naredile po dojkah . Groza, mam čist razpokane in lisaste . Tako da trebušček mam lep, sam zgoraj brez pa ne vem, če še bom kdaj . Rodila sem tri tedne prej, pa celo nosečnost sem se zelo veliko mazala s kremami (tudi po dojkah).
|
|
|
|
RE: strije... kdaj? pred porodom ali po... 7.5.2006 14:47:46
|
|
|
|
Marogica
|
Nisem dobila strij ne v prvi, ne v drugi nosečnosti. Pri ta zadnji sem bila stara 38,5 let. Tako, da je to zelo odvisno od posameznice in njene "kvalitete" kože. Zato si ne delaj po nepotrebnem skrbi. Ah ja, še to- kreme proti strijam nisem uporabila nobene
|
|
RE: strije... kdaj? pred porodom ali po... 7.5.2006 15:03:41
|
|
|
|
Ninica
|
Meni je pa nekaj dni pred porodom počila koža okrog popka, nič velikega, vendar se pa pozna kot kakšna vreznina , se je pa po porodu malo skrčila, je pa še tu
|
|
RE: strije... kdaj? pred porodom ali po... 7.5.2006 16:32:02
|
|
|
|
dulcinea
|
Jst problemov s tem ne bom imela ne v nosečnosti ne po porodu, ker jih imama ŽE ZDAJ
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: strije... kdaj? pred porodom ali po... 7.5.2006 21:13:55
|
|
|
|
lelaval
|
Jaz sem jih v vsaki nosečnostio nekaj nabrala. Po trebuhu. Pravim, da je to spomin na lepe čase. Res pa je, da se v nosečnosti ne vidijo tako, ker je koža ful raztegnjena, po porodu pa kar ohlapna. Saj ni tako hudo, jaz sem se že navadila nanje. Je pa tudi odvisno od tega, kako raztegljiva je koža vsake posamezne nosečnice. So srečnice, ki so tudi 3x rodile in nimajo niti ene strije.
|
|
RE: strije... kdaj? pred porodom ali po... 7.5.2006 21:36:04
|
|
|
|
ona
|
Jaz sem tista med srečnicami brez strij Po dveh nosečnostih nimam nikjer nobene! Sem pa namesto tega dobila malo celulita ,samo en spomin pa le moram imet
|
|
|
|
RE: strije... kdaj? pred porodom ali po... 7.5.2006 22:15:52
|
|
|
|
Monika79
|
halo punce Lahko vas samo malo povprašam , katero kremo proti strijam ste pa uporabljale? Moja koža je že na splošno zelo občutljiva in suha, pa sploh ne vem po čem naj posežem lp Moni
< Sporočilo je popravil Monika79 -- 7.5.2006 22:16:18 >
16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji. Preden je bila spočeta - sva si jo želela, še preden je bila rojena - sva jo ljubila, in komaj se je rodila - bi zanjo umrla. TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA! M.Hawkins
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.5.2006 22:27:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: strije... kdaj? pred porodom ali po... 7.5.2006 23:55:55
|
|
|
|
ona
|
Monika,najbolje,da se mažeš s čim mastno in gosto kremo,še najbolje pa z kakšnim oljem za telo!Saj,ni nujno se boš lahko ful mazala,pa boš ravno tako dobila strije!Je pač vsaka koža različna! jaz sem se mazala z našo kremo od Afrodite,ker je ful taka mastna in gosta.
|
|
|
|
RE: strije... kdaj? pred porodom ali po... 8.5.2006 7:18:58
|
|
|
|
Monika79
|
Ona Jaz sem prejšnjič gledala v DM eno kremico oziroma 2 kremi dnevna in nočna (Afrodita), katere bi naj preprečevali nastajanje strij, stane pa ena cca 1.700,00 SIT, si morda mislila to? hvala za pomoč lp Moni
16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji. Preden je bila spočeta - sva si jo želela, še preden je bila rojena - sva jo ljubila, in komaj se je rodila - bi zanjo umrla. TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA! M.Hawkins
|
|
|
|
RE: strije... kdaj? pred porodom ali po... 8.5.2006 8:11:35
|
|
|
|
ribicau
|
Pozdravljene! Pripomnem samo tole: dr. Pušenjak je na forumu napisal, da zdravila proti strijam ni. Strije se delajo od znotraj in ne od zunaj, tako da kremce ne pomagajo. Kremce med nosečnostjo se uporabljajo zaradi bolj prožne kože na splošno, ne pa da bi z njimi preprečili strije. Drage moje, moj nasvet je, da ne zapravljate tolarčkov za drage kreme, rajši kupite kakšno stvar za otročička! Cao
|
|
|
|
RE: strije... kdaj? pred porodom ali po... 8.5.2006 8:28:12
|
|
|
|
t_t_y
|
Oj, jaz med nosečnostjo nisem dobila nobene strije - sem jih pa imela še od prej po bokih in na rokah, zaradi izgube in pridobivanja kg. Jaz sem se tudi bala, da se mi bojo med nosečnostjo naredile nove, pa se ni mislim da niti ena. Za trebuh je bila pa še babca presenečena, k nisem mela nobene.
|
|
|
|
RE: strije... kdaj? pred porodom ali po... 8.5.2006 14:06:33
|
|
|
|
Alisa
|
Jaz uporabljam kremo za vlaženje in elastičnost kože, pa zaenkrat še nimam strij, bom pa vidla kaj bo po porodu. Kolegica jih je dobila po porodu, prej pa tudi ni opazila nobene .
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?