simona2 -> RE: Noče se več dojit (7.5.2006 20:18:00)
|
Pri nas se je tudi začelo odklanjanje dojenja, vendar je bil vzrok v alergiji na kravje mleko in jajca, ki se je kazala v vnetju črevesja, vendar so na žalost zdravniki postavili napačno diagnozo in jaz nisem imela stroge diete (čeprav sem jo konec koncev uvedla sama, brez navodil zdravnika vendar samo za mleko ne pa tudi jajca), zato je bilo odklanjanje čedalje bolj izrazito, dokler nisem prišla na črpanje in hranjenje dobesedno samo takrat, ko je spala. No to je seveda ekstremen primer in ni nujno, da je pri vas kaj podobnega, samo me kar malo razjezi, ko slišim nasvet, da bo otrok že jedel ko bo lačen. To ni čisto res in če jaz ne bi poslušala teh nasvetov tudi s strani zdravnikov in malo bolj zaupala svoji intuiciji (potem sem sicer šla na bioresonanco, kjer so potrdili alergijo in potem na mojo zahtevo še Mašo testirali na pediatrični, kjer so priznali, da so se zmotili v diagnozi), bi se lahko še danes dojili. Dokončno sem z dojenjem prenehala pri 6 mesecih in trgalo se mi je srce, vendar sem si rekla, naredila si kolikor si lahko in že 6 mesecev je velik dosežek. No se opravičujem, ker sem se malo bolj razpisasla in vam želim vse najboljše in da bi res šlo samo za eno od fint pri tvojem [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image].
|
|
|
|