Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Microsoft Office picture manager 6.5.2006 21:31:24
|
|
|
|
TaRe*
|
hojla jaz bi pa prosila za pomoč. Ko se je rr modernizirala,sem si po Vesninih navodilih uštimala tale programček,porihtala nekaj slik,naredila albumček,vse ok. Zdaj pa že nekaj časa poskušam delat z njim,pa mi ne rata.Ne vem,kaj sem ušpičila.Vglavnem,ko kliknem na slikco...uredi,se mi pokaže slikca(tale program-saj razumete,ne),vendar le za trenutek.Istočasno se mi spodaj prikaže ikonca,to pa je tudi vse.Nekaj torej ne dela,vendar kaj... A mi lahko kdo pomaga...rada bi si pomanjšala nekaj slik,pa nov avatar bi si naredla,pa ne morem nič
|
|
RE: Microsoft Office picture manager 6.5.2006 21:36:20
|
|
|
|
kofetek2010
|
jaz kr z desno miškino tipko kliknem na sliko in potem na Resize Picture izberem Medium in to je to
|
|
|
|
RE: Microsoft Office picture manager 6.5.2006 21:46:19
|
|
|
|
TaRe*
|
Jaz imam v slovenščini,torej...urejanje.Vsaj prej sem tako delala,pa je šlo. Zdaj pa kliknem to,pa ni nič....NIČ
|
|
RE: Microsoft Office picture manager 6.5.2006 21:48:01
|
|
|
|
kofetek2010
|
jaz bi zbrisala program in ga še enkrat naložila
|
|
|
|
RE: Microsoft Office picture manager 7.5.2006 7:31:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Mene pa zanima, kje je možno dobiti ta program, pa če je možno v slovenščini. Hvala za vašo pomoč.
|
|
|
| Stran: [1] |
Število otrokJanjikaaaaKoliko otrok si želite?1 (
7%)
2 (
34%)
3 (
46%)
4 (
6%)
5 (
6%)
0 (
0%)
Število vseh glasov: 219Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!