Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF postopek vLjubljani 7.5.2006 8:56:47
|
|
|
|
emaa
|
Kako je z IVF pri IUI ne vem, sama sva čakala od vpisa na IVF seznam (tam bi skoraj že morala biti) na začetek postopka 7 mesecev, samo nama je tik pred zdajci uspelo naravno. Če pa že imaš vse papirje pa računaj na oktober, november po moje nič prej.
|
|
|
|
RE: IVF postopek vLjubljani 7.5.2006 12:07:34
|
|
|
|
Elysabeth
|
Jaz sem 14 dni nazaj klicala na GK (za drugi postopek IVF). Lahko pokličem oktobra , samo menda obstajajo 2 vrsti...ena za tiste ki so prvič in druga za ostale...to sem nekje na enem forumu zasledila...tako da me ne za besedo držat ! Samo lahko ti pa iz izkušenj povem, midva bi lani morala biti na vrsti konec okt, začetek nov....in je ravno zmanjkalo zdravil. Potem je pa januarja bila taka gužva, da sva šele v začetku marca prišla na vrsto. Žal je situacija taka...raje bi ti povedala kaj bolj vzpodbudnega, kot pa tole kar sem ti napisala. K sreči gre pa čas tako hitro naprej...boš videla...en, dva, tri boš v postopku!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?