Felicita -> RE: Mi zna katera razložit sanje? (31.8.2008 21:47:17)
|
mal odpiram staro temo, ampak so me sanje zadnjih dveh noči pustile polno vprašanj. Prebrskala sem mal sanjske bukve in slovarje simbolov, pa nisem našla nič uporabnega. Poleg tega me resnično bega to, da so se sanje u bistvu smiselno nadaljevale - s petka na soboto en del zgodbe, z učeri na danes pa drugi. Če se katerakoli spozna na sanje bi prosila za približno (okvirno) razlago. Torej, v sanjah se pojavi en sodelavec, na katerega nisem na noben način navezana, niti me ne privlači (v resničnem življenju), sva pa dobra prijatelja. v sanjah se pojavi nekaj 'prizorov' - midva skupaj na kosilu, na pijači, na sprehodu... no, potem me tip začne poljubljat. niti ne vem točno, kje se to dogaja, v nekem stanovanju se mi zdi. pa se umakne in reče 'men gre na živce, da ženske nikol nič ne nardite in nikol nič ne omenite'. Jaz mu odgovorim neki v stilu 'ti jest zdej povem, a ni to dost' in ga poljubim nazaj. obenem mu pa potem enkrat rečem, da je poročen in kaj se gre, pa čist simpl reče 'ja, se bom loču'. potem sva seksala al neki? ta del sanj ni jasen, vse je tko čudno, megleno, kot v kšnem slabem filmu. potem jest nekako izvem da se tip res ločuje. in se zbudim. Drugi večer sem tik pred poroko s tem istim človekom. poroka je neka ful velika tajnost, jaz moram pridt na neko skrivno mesto, kjer me čakata moj oče in dedek, jaz pa moram s sabo pripeljat sestro. kakorkoli, sestra se pojavi z živo roza lasmi in ko jo vprašam zakaj za vraga je to nardila, reče 'to je itak moj dan, ne tvoj'. In potem jest totalno znorim, tamalo pustim (in ona zgine?). na tisto top secret mesto ful zamudim, zato me vsi začnejo nadirat kaj za vraga se grem, naj pohitim, ker bojo sicer začeli brez mene (?) in jaz jim v solzah pojasnjujem kaj se je zgodilo s sestro. in zbežim. potem se srečam z mojim 'možem' nekje v neki stolpnici, ful visoko gor, v nekem čist nenarejenem stanovanju (samo sive betonske stene okrog, še oken ni vgrajenih) in naju potem poroči tam gor nek matičar. in mi moj 'mož' reče, da sva itak samo midva važna. pa noben od naju ni bil oblečen v 'poročno' opravo. No, povedat morm še to, da se mi vse skupi zdi mal bizarno, ker sem ta vikend po skor enem mescu spet prespala pri fantu, potem pa take sanje sanjam?! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
|
|
|
|