Rabim plac za dekliščino! (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Poroka, krst, obletnice ...

Sporočilo

Pikica76 -> Rabim plac za dekliščino! (5.5.2006 21:03:52)

Čau, a ima kdo idejo kje v centru Ljubljane je kakšen fajn pub ali lokal, kjer si lahko najameš del lokala za 15 ljudi, da si ravno prav ločen od ostale množice za dekliščino.

Sem razmišljala od Holidays pubu pa se ne morem spomnit a imajo oni vse v enem prostoru. Iščem nekaj takega kot je v Zlati ribici ali v Emonski taka sobica, ki je malo ločena.

Aja pa še fajn bi bilo če bi lahko imeli svojo muzko.

poliloni -> RE: Rabim plac za dekliščino! (5.5.2006 22:57:57)

Jaz za lokale v Lj. ne vem, se mi zdi pa veliko bolj fajn kam bolj na samo iti - si kaj razmišljala, da bi šle kam  kjer bi potem tudi prespale - prijateljica je imela dekliščino na Tromeji (Rateče - Planica)  - planinski dom ,ki pa je za take stvari zelo primeren! kjer smo tudi prespale in je bilo full fajn!

Pikica76 -> RE: Rabim plac za dekliščino! (5.5.2006 23:29:22)

Planinski dom - ja no pa res še nismo upokojenke no! To bomo raje šli z otroci, dekliščina je pa le dekliščina.

trdozimc -> RE: Rabim plac za dekliščino! (6.5.2006 13:03:35)

Če hočeš bit ločena od ostalih, potem ne vem, drugače pa se da najeti bar Barjanc v Mestnem Logu in lahko imaš svojo muziko, tudi za pijačo in hrano se da zmenit, pa še izhod na prosto imaš (poleg Hombreja). LP in uživaj na dekliščini![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Stran: [1]