Anonimen -> RE: bolečine (5.5.2006 19:28:10)
|
O, kako dobro tole poznam [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Mi je bilo en mesec po porodu veliko huje kot med samim porodom. Sem veliko lažje rodila kot potem kakala. Čisto sranje. Ja, kot rečeno: krema proti hemoroidom, lahko tudi Modolex, brez recepta v lekarni, rito umivat z mrzlo vodo, kar tuš našopat v hemeroid, da ga malo stisne pa potem fino obrisat oz. kar sfenirat zaradi šivov. Šive pa tudi splakovat po vsakem lulanju in sfenirat. Saj sami šivi bodo šli hitro nazaj, hemiči so večja nadloga. Ampak bo. Pa pazi na prehtano, da boš čimbolj mehko kakala, se pravi veliko vode, polnozrnat kruh in testenine, na tešče kivi ali pa stinsjeno pomarančo in grenivko, nno, zdaj je to malo komplicirano, če dojiš, ampak probaj, saj otrok se mora navaditi na vse. Mislim, da en kivi ne bi smel škodovati, pa ga pojej takoj po prvem jutranjem podoju, da gre do naslednjega že ven iz mleka. Za sedet res pomaga šlauf, kaj več ti pa ne znam svetovati. Mogoče v tolažbo še to: jaz sem se s tako ritjo in šivi 4. dan po porodu peljala v LJ, ker je moral mali nujno na pregled. Sedela sem postrani in stiskala zobe.
|
|
|
|