Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
nemirno spanje 1 letnika 5.5.2006 11:26:58
|
|
|
|
Naja31
|
Punce, dajti mi povedati če vaši 1-letniki tudi tako spijo? Moj skoraj 13 mesečni sin se tako premetava v spanju, da je joj. Skoz se obrača z boka na bok, pa jamra, pa neki kriči, pa se vrti za 180 stopinj, da potem z nosom rine vame, z nogami brca v moža (spi pri nama v postelji), pa se vsede in se vrže na drugo stran,.... No, v končni fazi sam sebe zbudi in potem je jok. In to vsaj 3x do 4xna noč. Če ga dam v njegovo posteljico, se pa med premetavanjem zaleti v ograjo in se sploh skoz zbuja. Edino če je res hudo, hudo utrujen, potem spi pri miru, 2 ali 3 ure, dokler se prvič ne zbudi. A vaši tudi take zganjajo v spanju?
|
|
|
|
RE: nemirno spanje 1 letnika 5.5.2006 11:46:56
|
|
|
|
total
|
Enako dela moj pa je star 19 mesecev,včasih manj včasih je pa grozno.
|
|
RE: nemirno spanje 1 letnika 5.5.2006 12:43:20
|
|
|
|
srki
|
Naja, moj je to počel do dveh mesecev nazaj, zdaj po pa 2 leti star. Isto je bilo, kot si ti opisala. Kar neko stokanje, vrtenje, klečanje na kolenih,...tudi on je spal pri nama, sama sem ga tako navadila, ker se je to dogajalo že od 4. meseca in če sem hotela vsaj malo spati, sem ga dala k nama. Pred 2 mesecema se je pa zgodil čudež: Ko sem ga enkrat nesla spat (valda je morala tudi mamica zraven ležat), je šel sam v posteljico, se pokril in rekel, da bo pančkal. Stisnil je medvedka k sebi, jaz sem še rekla, da grem lulat in od takrat je mir. Vsak večer grem lulat, pa pidžamo se grem oblečt, pol pa pridem še jaz ajat. Vem, da ti je obupno, meni je bilo tudi, sem bila že prav smotana sama sebi, ker se nikakor nisem mogla sprijaznit in sem si vedno govorila, kdaj za hudiča bo spal kot je treba. No, pa je prišlo samo od sebe. Želim, da bi se tudi pri vas čimprej uredilo!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.