|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Vztrajne, 4. dan, B
5.5.2006 18:30:55   
Anonimen
Ja, Teja., grešila si, ampak v smislu puranjega zrezka s sirom. Dušena zelenjava je ok, tudi juha je vredu, če je bila čista - brez rezancev.

(odgovor članu Pobalami)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Vztrajne, 5. dan, B
5.5.2006 18:44:53   
Anonimen
Men se pa ne zdi, da bi Teja velik grešila. Lepo vas prosim, sej se ni mus 1000% držat diete. Pač dve vrsti B si zmešala, so what! Ni tak big deal, je kr OK!  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
5.5.2006 19:43:40   
tejčica
Teja, nič se sekirat, si kar dobro pokombinirala. Sem se pa šele ob branju tvojega posta spomnila da je danes tudi juha lahko na jedilniku.

Danes sem dopoldan pojedla jabolko, za kosilo pa kalamare v omaki in zeleno solato. Ker pa je moj noro navalil na kalamare mi jih za večerjo ni ostalo nič. Sem pa potem jedla tuno iz konzerve in notri naribala kisle kumarice. Še boljše bi bilo če bi lahko dala notri še malo kisle smetane, ampak tudi tako je bilo njami.

Če bo volja, grem danes še malo na kolo, drugače pa bom ostala pri jutranji kilometrini 20 km.

Jutri pa KROMPIR!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
5.5.2006 20:02:47   
bobek05
Kaj pije katera po obroku juho? user posted image  Meni res ni... user posted image

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 29
5.5.2006 20:07:10   
bobek05
Ja, faca, prišlo je do nesporazuma... aisha3 je namreč spraševala če lahko je za V nekaj drugega kot je jedla za K (kot sem že omenila - ni dovoljeno jesti za K meso, za V pa npr. sir - ampak meso)

menda je res ja, da se do 12. ure je samo sadje in tudi to vem, da je na B dan med obroki 4 ure razmika, ampak nisem štela kot prekršek, če je bil npr. Š dan, jaz pa sem namesto polovico K (krompirčka) pojedla sadje (banano)...

no, in to sem ravno spraševala aisho3, kje je prebrala, da se npr. zvečer ne sme pojesti sadja namesto obroka, ker me res zanima kako je s tem...

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

(odgovor članu Pobalami)
Neposredna povezava do sporočila: 30
5.5.2006 21:01:41   
Tejči
bobek05 jaz do zdaj še nikoli nisem juhe povrh popila-raje spijem kozarec vode, ker juho pit mi je res baduser posted image

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 31
5.5.2006 21:20:15   
Micy
Haloha moje hujšarice, kako ste kaj, jaz sem super.

Učeri sm bla lačna k hudič ampak je šlo.
Danes je pa full boljš
No za zajtr sm mela dve banane
za kosilo sem si pa naredila dva jajčka in kos kruha
za večerjo pa sem spila pol litra vode.

Sem pa skoraj pozabla jest ker sem mela polne roke dela ker mamo v nedeljo krst, krstimo našo Hano.
Sm full pekla ampak sm bla tok trmasta da nič nism v usta nesla.

Torej za enkrat še brez prekrška.

Lepo vztrajajte še naprej, zdaj pa grem gledat sanjsko žensko.

Papa

Love is in di er.

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 32
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?