|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ovulacija
13.5.2006 18:46:14   
lučka 25
jjasna, po 5 mesecih truda sem bila pri njem, tudi zaradi preventivnega pregleda brisa. Takrat sem mu omenila, da delava na user posted image , pa je rekel to ni še nič takega, bomo še 1/2 - 1 leta počakali. Potem, ko je pa pogledal malo bolje v kartoteko, pa je opazil, da imam zelo neredne cikluse, pa je rekel, da to bo pa malo težja pot do zanositve, ampak naj nič ne obupam. Dal mi je koledarček, kamor beležiš vsa opažanja med ciklusi in mirekel, naj beležim in potem čez 1 leto pridem. Ampak, da naj nič ne obupam, da bo že ratalo. "Odlašam" pa s pregledom zato, ker sem imela vmes norice in so se mi ciklusi čisto pomešali (prej sem imela 32-35 dni) od takrat (to je bilo točno po pregledu pri ginekologu) pa sem imela cikluse dolge od 32-49 dni. Vendar se mi sedaj uravnavajo.
Rekla sem si, da bom počakala še 2 ciklusa in poskusila s pomočjo o-testov, čaja krvomočnica in ene energijskekreme, ki sem jo dobila od bioenergetičarke.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
13.5.2006 22:59:38   
Maj78
Lučka v bistvu si meni pomagala vsaj glede mojega ciklusa, ker mi je bilo full čudno da imam sluz ne pa tudi ovulacije, zato hvala lepa za malce bolj obširen odgovor.
Glede kreme me zanima kakšno ti je dala bioenergetičarka, krvomnočnico pa tudi midva z mojim uspešno pijeva že tretji mesec, aja pa ta mesec sem pričela še z ovul testi.

Lp in naj se čimprej prime user posted image

Naj vam v srcu vsak dan sije sonček, pa čeprav zunaj še tako dežuje!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 27
14.5.2006 10:16:25   
lučka 25
Maja, ta krema je zeliščna krema , ki uravnava pretok energije in pomaga za uravnavanje ciklusov in ravnovesja v telesu. V prosti prodaji se jo baje ne da kupiti, sem že jaz gledala na internetu pa nič ne najdem. Pot, do te kreme pa je bila preko mojega brata, ki to gospo obiskuje zaradi drugih razlogov in me je dala to kremo.

(odgovor članu Maj78)
Neposredna povezava do sporočila: 28
14.5.2006 11:10:23   
lučka 25
Mogoče bo tudi tole pomagalo za boljše opazovanje,  poznavanje svojega ciklusa in ovulacije.

http://www.solazazivljenje.si/naravno_nacrtovanje_druaine.html

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 29
14.5.2006 14:40:09   
Maj78
Lučka v bistvu sem mislila če veš kaj je v njej da jaz to omenim svoji bioenergetičarki, ker grem k njej 21.5. na masažo, pa jo bom malo pobarala.

LP

Naj vam v srcu vsak dan sije sonček, pa čeprav zunaj še tako dežuje!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 30
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.