bobek05 -> RE: ŽENSKE POMAGAJTE!!!!!!!!!!! (4.5.2006 19:56:50)
|
Ne vem, probajta pod zdravniškim nadzorom - včasih pomaga, če jo dr. malo "prestraši" (čeprav je na žalost res), kakšni zdravstveni problemi se lahko pojavijo... Imata otroke? Nekje sem brala, da precej močnejše ženske (in preveč suhe) težko zanosijo. Mogoče bi se nad tem probala zamislit... Je pa res, kot so ti že druge rekle, TI sam ne boš mogel nič naredit, ker je vse v njeni glavi. Ni čudežne tabletke ali napitka, ki bi te čez noč naredil vitko - če bi bil, nam zdaj ne bi bilo treba hujšat [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] jaz tudi moram nekaj kg dol vzet, pa vsakič ko začnem s kakšno dieto, me po 2-3 tedni mine, ker me premami kakšna "prepovedana dobrota" in potem si mislim: "Eh, saj sem že itak grešila, pa bom odnehala..".. Ja, seveda budalo jaz, ampak dosti jih misli podobno. Kdo pa je rekel, da naj se popolnoma odpove čokoladi? Najslabše kar lahko naredi je, da totalno odreže in ne vzame niti ene sladkarije, nobenih testenin, kruha ipd. Ja, seveda gre hitreje, če se vsemu temu popolnoma odpoveš, ampak verjami mi, velikokrat je prav to pot v pogubo, ker ne mine teden, pa tisto čokoladico začneš tak pogrešat, da bi gore obračal. Poglej, npr. našo dieto (po kateri zdaj na tem forumu trenutno hujšajo 3 skupine). Traja 90 dni in gre v bistvu za ločevanje živil. Npr. 1 dan meso, 2 dan krompir ali riž, tretji dan testenine in sladkarije (ja, prav si prebral) in 4. dan sadje (ta dan je malo hud, a se ga da preživet).. In gre, ker se v bistvu ničemur ne odpoveš, le vse ješ v omejenih količinah, pa ne smeš mešat (npr. mesa in krompirja)... Ni diete po kateri bi shujšala s čokolado, tako da v vsakem primeru odpade čokolada VSAK DAN. Izredno dosti bi pomagalo če bi šla npr. s kakšno prijateljico na aerobiko - tam pokuriš še pa še... Predvsem pa je treba vztrajat. Žal, samo od sebe ne bo nič prišlo. Pa vso srečo. [sm=smiley20.gif]
|
|
|
|