|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Velike nalepke za otroško sobo
4.5.2006 11:20:41   
monja79
Pozdravljene!

Zanima me, če je že katera na forumu kupila tele velike otroške nalepke.

http://www.busi.si/shop/index.php?page=3&skupina=5&podskupina=10&artikel=70

So mi zelo všeč, vendar se mi zdi cena kar malo visokauser posted image . Pa me zanima koliko nalepkic je v kompletu, kako so velike? Pri opisu izdelka piše, da se jih lahko tudi odstrani in potem ponovno prilepi. Kako se to obnese v praksi? 

Ali lahko te iste nalepke kupiš tudi kje drugje v trgovini ali jih imajo samo pri busi.si.

Hvala za odgovore.user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Velike nalepke za otroško sobo
4.5.2006 11:23:46   
Geja
Jaz sem jih ravno v soboto gledala v Avstriji, v Toysu in je bilo 5 kom od medvedka POO za mislim da okol 15 do 20 EUR.

Tile se mi zdijo zelooo dragi.

čau,čau
Geja

(odgovor članu monja79)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.5.2006 11:40:20   
Anonimen
Poglej na http://www.funtosee.com
Tukaj je točen opis, katere nalepke so v kompletu in kako velike.
Izkušenj pa še nimamo, ker smo v fazi nakupa. Jaz jih bom šla prej v trgovino pogledat.

Saj v BC se tudi dobijo Disneyeve in podobne za manj denarja, ampak niso tako velike.

(odgovor članu monja79)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
4.5.2006 11:54:59   
soncek&luna
men se pa to ne zdi tako blazno drago, ker liki so res ogromni v primerjavi s tistimi kar prodajajo v BC... za primerjavo: v BC od medvedka Po dobis (ta boljsa izvedba) cca. 42 nalepk stane 4.490 sit  - od tega je cca10 nalepk najvecje velikosti cca. 20cm - ostalo pa so male nalepke cebelic in rozic ter metuljckov http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=138095

Mami, pika moja!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.5.2006 19:10:24   
ameli
Mi imamo doma džunglo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Prvo sem bila zelo razočarana, ker sem pri odpiranju paketa ugotovila, da je notri samo 54 nalepk. Ko sem pa začela lepiti, sem bila pa navdušenauser posted image user posted image user posted image  jih je bilo več kot preveč. In Markova soba je sedaj res prava džungla.
Je res dosti 14 jurčkov, samo če mene vprašaš, se splača

(odgovor članu soncek&luna)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.5.2006 20:17:05   
Anonimen
Ameli, ste tudi stene pobarvali tako, kot je na tistih slikah?
Se mi zdi skoraj nujno, da ima smisel vse skupaj.

(odgovor članu ameli)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
4.5.2006 21:13:18   
monja79
Hoj! Ravno danes smo sobo prepleskali user posted image  v približno takšne barve kot so tam za džunglo (svetlo rumeno in zeleno - sta taki malo bolj pastelni barvi). Sedaj bomo še naročili nalepke, potem pa dokončamo. user posted image

Ameli, a si naročila nalepke pri busi.si? V kolikšnem času so ti jih pa poslali? A so to res velike nalepke? Npr. tista žirafa - jaz si jo predstavljam malo manj kot meter visoko ... A se motim? Ne bi rada bila potem razočarana in zagledala majhne nalepkice. A drevesa so tudi zraven?

Joj, koliko vprašanj! Sem mal zahtevna, sam me res zanima pa še iz prve roke lahko izvem.user posted image

Pozdravček!

(odgovor članu monja79)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.5.2006 19:37:10   
tincci
HUDE NALEPKE user posted image  

(odgovor članu monja79)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.5.2006 19:56:04   
Anonimen
monja, poglej si na linku, ki sem ga nalimala zgoraj. Imaš točne dimenzije.

mi jih bomo verjetno šli kar v Bušija kupit, da jih prej vidimo. Ker se še nismo odločili med morjem in džunglo. Planeti so pa za malo večje, se mi zdi.

Tistih rožic pa si res ne predstavljam. user posted image

(odgovor članu monja79)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
6.5.2006 21:54:03   
Lejči
hudooouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?