[Brisano sporočilo] (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Starši čvekamo

Sporočilo

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (4.5.2006 9:34:52)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

anitaz -> RE: kdaj ste znižale dno posteljice? (4.5.2006 9:41:41)

Čimpre jo znižaj!!Ker nikoli ne veš kdaj te bo "presenetil".

Špacka -> RE: kdaj ste znižale dno posteljice? (4.5.2006 9:48:45)

Ja, znižaj dno, ker mene je moja pri tej starosti "presenetila" in je lepo stala v posteljci...še nekaj časa sem razmišljala o tem kaj bi se lahko zgodili...

lelaval -> RE: kdaj ste znižale dno posteljice? (4.5.2006 9:49:11)

Če se že dviguje, jo znižaj. Moja bo stara 11 mesecev in se sama ne dviguje, zato imamo še vedno visoko.

anckabancka -> RE: kdaj ste znižale dno posteljice? (4.5.2006 10:14:42)

Ja, mene je tudi presenetil, ker je pri tej starosti padel ven iz posteljice. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

Najprej se je postavil na kolena, čez par dni na noge in naslednji dan,  ko je stal na nogicah, se je nagnil čez in padel ven. Na srečo je padel v lupinico, ki je bila parkirana ravno pod posteljico in se je samo ustrašil.

Zato ti svetujem, da takoj znižaš jogi!

Naja31 -> RE: kdaj ste znižale dno posteljice? (4.5.2006 10:36:49)

Ko sem ugotovila, da se ko stoji, lahko  čez ograjo prekucne. Prej, ko je bil še manjši, se je bolj obesil na ograjo, in ni mogel čez pasti. Ko je pa začel čez kukati in gledati kaj je pod posteljico, je postalo nevarno. In smo znižali.

kalbo -> RE: kdaj ste znižale dno posteljice? (4.5.2006 10:40:26)

IZVIRNO SPOROČILO: tery

Pri kolkih mesecih, oz. kaj so že znali takrat vaši otročki?

Moj je star 7 mesecev, skoraj se že postavi na kolena, v naročju pa se tudi rad postavi na nogice. Mislim, da je že kar čas, kajne?

Že včeraj je bil skrajni čas!!!!

Maleal -> RE: kdaj ste znižale dno posteljice? (4.5.2006 10:51:34)

Mi smo nekje pri 6,7 mesecih ko sem vidla da se je začel vstajat.Kar znižaj ga da nebo tragedije.

KODA -> RE: kdaj ste znižale dno posteljice? (4.5.2006 10:55:36)

Pri tastarejšem,smo okoli 6 meseca.Nikoli ne veš,kdaj nas lahko presenetijo in vstanejo,na koncu pa še ven splezajo....
Jaz sem moji mami,splezala iz posteljice, pri 9 mesecih in padla na parket...

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (4.5.2006 11:21:27)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Maleal -> RE: kdaj ste znižale dno posteljice? (4.5.2006 11:39:53)

Čisto dol smo spustli dno postelje.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

ninocka -> RE: kdaj ste znižale dno posteljice? (4.5.2006 20:36:17)

Mi mormo tud znizat. Sem lih danes razmisljala o tem [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

katja pv -> RE: kdaj ste znižale dno posteljice? (4.5.2006 23:16:24)

Mi smo spustili čisto do konca kolikor se je dalo in to takoj, ko je pričelo kazati, da se bo postavil na nogice. Čez nekaj dni po spustu se je tudi res dvignil tako da smo si kar oddahnili, da smo ujeli pravi trenutek.

Stran: [1]