|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   mene pa nekaj zanima
3.5.2006 17:11:15   
Anonimen
Zdravo! Javljam se po dolgem času! Januarja za silvestra sem imela ss, po 4 mesečnem jemanju klomifena! Nosečnost je bila, ploda pa niso našli! 3 mesece sem mirovala, sedaj pa sem spet na klomifenu! Ta mesec prvič! zadnjouser posted image  sem imela 9.4., 5 dan sem začela jemati klomifen( tako kot vedno) in je g opazila na uz 3 folikle! Seveda smo delali intenzivno na otročičku!
Danes sem delala test za nosečnost, čeprav je malo prekmalu, kajtiuser posted image  bi morala dobiti šele čez par dni! Imam pa takšne čudne znake kot pri prejšnji nosečnost. Rada bi vedele ,če je že katera dela predčasno test, pa ji je pokazal rahlo obarvano drugo črtico, kajti meni se je ena pobarvala rdeče ta druga(pozitivna) pa se le rahlo vidi! Kaj to pomeni? Sem ali nisem? Naj mi ena odgovori, ker sem z živci že čisto na tleh! G me non stop fila s tem klomifenom, tak da sem študirala, da bi ga opustila! Hvala za odgovor!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: mene pa nekaj zanima
3.5.2006 17:14:19   
baguSka
Pomoje da si. Za vsak slučaj ga naredi še z jutranjim urinom. Ali pa počakaj še kak dan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.5.2006 17:15:12   
lana38
Če je druga črtica rahla, pomeni da imaš še manj hormona beta HCG. Poskusi čez 2-3 dni ponovno narediti test in bi morala biti črtica močnejša.
LP

lana38

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.5.2006 17:17:11   
Anonimen
Kateri dan po O pa je? Ker jaz tudi čakam, O določena z UZ, pa ne vem, naj naredim test, ali naj še malo počakam!
Jaz tudi milsim, da če se vidita dva user posted image potem je to to!
Kateri test pa si delala?

(odgovor članu lana38)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
3.5.2006 17:24:16   
zupancdam
TEST SE IMENUJE "FIRT SIGN"!  Ampak pozitivna Črtica se komaj vidi! O naj bi imela tam od 20. do 25.4. ampak 21 mi je g naredika uz, opazila folikle in čez nekaj dni naj bi počili. Ne vem, vrjetno ni nosečnosti. Mal kmal je še!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.5.2006 18:08:49   
lana38
Pozitivna črtica se komaj vidi, ker je malo beta HCG. Ta se vsak dan podvoji, če si noseča, zato poskusi naredtiti test čez 2-3- dni. Če si noseča, bi morala biti črtica močnejša.
LP

lana38

(odgovor članu zupancdam)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.5.2006 18:13:45   
klavdijak1
Po moje da si user posted image , jest sem test delala 5 dni pred pričakovanouser posted image  ker sem se tko čudno počuitla in je blouser posted image  druga črtica je bla res komaj vidna tko da sem test ponovila že naslednji dan in je bila že bolj vidna user posted image .
Držim pesti !!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.5.2006 18:41:57   
Anonimen
Jaz sem imela O tam 24-25.4, pa ne vem naj že delam test, ali še malo počakamuser posted image -tako sem nestrpna in močno upam na user posted image !
Daj test v album če lahko pa bomo presodila ali je user posted image ali ne...ampak sem sigurna da jeuser posted image in da si user posted image , ker črtica se drugače nebi obarvala, vrjetno je le premalo hormona!

(odgovor članu klavdijak1)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
3.5.2006 19:32:37   
KODA
Ponovi test,čez nekaj dni.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
3.5.2006 22:55:07   
lelaval
Če je tudi druga obarvana (pa čeprav komaj opazno), si zagotovo user posted image . Čestitke. Da boš sigurna, pa naredi čez nekaj dni zopet test. Držim pesti, da bo tokrat vse vredu.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?