hana24 -> Kako je bilo vam? (3.5.2006 14:18:30)
|
Pozdravljeni! sem nova in se z v naprej opravicujem zaradi teme, katero ste gotovo ze veckrat obdelali. Zanima me ce je bil kdo v podobni situaciji in kako ste se odločili,... pa najbolj, kako se vam je potem izšlo? S fantom sva skupaj 8 let, imava se lepo, on z redno sluzbo, jaz preko študenta in počasi zaključujem višjo šolo. Stanovanje sva si uredila pri njemu doma, imava celo nadstropje in tudi podstreho, če bo treba. Avto je. razmišljava o dojenčku, kar je sicer zelo lepo a mene skrbi zaradi moje službe, katere kot kaže ni in ni...in bog vedi kdaj bo..... v firmi, kjer zdaj delam nič ne kaže, da bi imeli potrebo po redno zaposlenih, jim veliko bolj odgovarjajo študentje, tako da bi z mojim statusom tu lahko delala le še leto, največ leto in pol. Predvsem me skrbijo finance, glede na to, da nama potem ostane le še ena plača in če bi bilo vse po sreči ena lačna ustka več. Zanima me, če veste kako se (glede na mojo status) računajo potem otr. dodatki, starševski,... v bistvu nimam pojma do česa vse bi bila upravičena, do česa pa ne. najleša hvala za kakršen koli odgovor!! lp
|
|
|
|