LUNA06 -> RE: Januarčice (4.1.2007 13:57:13)
|
Ojla punce moje nestrpne! Vas čisto razumeme, da komaj čakate, sama sem tako vesela, da je že mimo. Naš mali pikec panča, tako da imam nekaj časa.Saj kmalu ga bo treba zbudit, ker je že skoraj tri urce kar je papcou. Je še kar priden, sam ponoči ga občasno malce matra.Drugače pa veliko spi (ga je kar težko zbudit za jest) in veliko je.Včeraj smo že imeli babco na obisku, ki ga je stehtala, se je zredu za 30 g odkar je doma.To je baje OK. Sej če bi znala, bi dala gor kšno slikco, pa sm bol štorasta s temi stvarmi. Kar se tiče britja, se ne obremenjujte, to tam nardijo mimgrede, sploh ni neprijetno, zakaj bi se doma matrale.Pa ne se bat klistirja, k ni nobe baw-baw. Pri kg se je meni pred porodom ustavilo na +11,5, zdaj jih ima pa še +5.Upam, da kmalu zginejo.No če bo mali tok pridno je, bo mogoče šlo hitro.Mam pa ravno v soboto en rojstni dan, pa še ne vem u ktere cunje se bom zdej uspela spravt, je lih neki umes. Trebuh se mi ni nič spuščal, mogoče edino zadnji dan, da sem ga čutla malo nižje, tko da to še nič ne pomeni. Eva1 držim pesti, da bo vse OK in da čimprej zagledaš svojo zdravo pikico Aljo! Barbid kje pa si ti, si že u P? Decemberke pa vzamemo seveda, bom zdej zrihtala. Lepo se mejte!
|
|
|
|