adriana_m
|
Aja32, imaš pa res zegn, ti rojena na 1.1. pa še otroček bo mogoče? Jaz sem tudi rojena na 1.1. in mi je najboljši datum na svetu. Ful je vedno zažgal, toliko nasmehov na obrazu je privabil kjerkoli sem se pojavila na kakem uradu, toliko razlogov za kratek prijeten pogovor je ponudil. Če bo 1.1. bo fajn. Edino čudno se mi zdi, da bi po statistiki naj imelo tega dosti slovencev, jaz jih namreč poznam le peščico, do svojega 18 leta pa sploh nisem poznala nikogar! Tako, da se vsakič razveselim, ko koga spoznam s tem datumom. Tudi tebe bi želela osebno spoznati, če boš kje po Ljubljani hodila... Aja in mogoče je razlog za tako statistiko v tem, da otroci na 1.1. dobivajo darila in se vsi grebejo, prave tekme so. In še sedaj je en pametnjakovič župan v predvolilni kampanji izjavil, da bo prvorojeni dobil ful veliko nagrado -avto ali nekaj takega. Mislim, da bo folk še bolj nor...Kot rimske igre :) Luna kje si dobila modelček za mako majčke? Iz kakšnega blaga si jih šivala? Jaz sem bila danes na pregledu je naredila UZ, tak lepi fantek je... kar milo se mi je storilo, ko sem spet zagledala njegov obrazek. Težek je pa šele 1,8 kg, ne vem kako to?? Mamica se pa od zadnjega pregleda ni nič zredila (pridna), še celo 20 dag shujšala (otroček pa zredil za 0,5 kg). Pa živahen je moj pikec, skos brcka. Drugače počutje je super, še noge so nehale otekati. Mogoče ker jem več kumaric, mi je ena gospa priporočila. Spanje pa je včasih tudi okrnjeno, iz enega boka na drugega se premetavam, pa tisto blazino včasih še uspem zatlačiti med kolena, včasih pa odfrči na tla. Lepo se imejte , velikoooo se smejte, Vaša A. Pa-pa A
< Sporočilo je popravil adriana_m -- 29.11.2006 22:21:21 >
|