|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice
28.11.2006 9:21:44   
ajja
Lep pozdravček še od mene!
Adelina, zdrži še malo! Tudi jaz ti držim pesti.
Težave pa so se začele tudi pri meni. Hitro sem utrujena, križ me boli, pa trtica tudi, spim pa tudi ne več najboljše. Na trebuhu itak ne morem že lep čas, na hrbtu mi ne paše, tako da je še najbolje na boku, ampak potem se pa zbujam zaradi bolečega križa. No, ja nekako bomo že prebrodile še ta čas.user posted image  Aja, v kakem položaju pa ve spite?
Včeraj sem bila na UZ in naš user posted image  je težek 1982 g. Sicer pa je pregled trajal precej dolgo, G je preveril vse organe, komaj pa je lahko poslušal srček, ker je naš divjak tako brcal in se premikal, da ravno ko je našel pravi položaj, se je mali obrnil. Že zdaj je hiperaktiven, kaj šele bo?user posted image
Berem, da vse pridno nakupujete, pri nas pa sicer imamo poleg vozička in lupinice zdaj tudi posteljico (pa nekaj cotk seveda), po ostalo pa se odpravljamo ta vikend. Malo se že mudi, kaj?!
Lepo se imejte, čim manj utrujenosti in drugih nevšečnosti pa čim bolj uživajte!
A.

(odgovor članu shooo)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
28.11.2006 12:36:18   
zima07
Pozdravljene!

Ajja, jaz se vsakokrat naštimam na levi bok za zaspat, ampak mi nič kaj ne odgovarja, imam občutek, da mi je boljše na hrbtu, ampak si ne upam preveč forsirat, ko pa pravijo, da takrat prekrvavitev za pikico ni najboljšauser posted image ...

Sicer se pa pri nas dogaja podobno kot pri vas, drage so-user posted image  - ko prebiram tale forum, imam občutek, da berem svoje zgodbe (težave, priprave,...) in moram priznati, da mi je kar malo lažje...

Lepo se imejte!!

(odgovor članu ajja)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
28.11.2006 13:04:05   
eva1
No pa da še jaz malo pojamram! Do pred 3 dneh nazaj sploh nisem vedela kako zgledajo popadki, ker pri Lukcu nisem niti 1x imela lažne popadke, pravih pa prav tako ne, ker sem imela elektivni CR! No sedaj se je pa začelo-čez dan vse ok, zvečer pa mislim, da bom kr v porodnišnico zavila! spanje-hm...kaj je že touser posted image Križ me noro boli,tako da se večkrat na noč vstanem, grem malo posedet, pa nazaj v posteljo pa iz enega boka na drugega(itak že to je cela procedura), rada bi spala na hrbtu pa že dalj časa ne morem!
resnično komaj, komaj čakam da rodim, ker pomoje naslednja faza bo pa itak ta, da me bo še čez dan začelo vse boleti! najlepša nosečnost je med 20-30 tednom, takrat je res lepo in uživaš 100/h! Ful sem vesela, da imam že vse poštimano, da se mi vsaj s tem ni potrebno še obremenjevati!

Ima katera kakšen občutek kdaj bo rodila? Jaz imam ful, da bom pred prazniki, pa ne vem zakajuser posted image Enostavno sem mi zdi, da bomo prej prikukali na svet! No sej velika možnost je da bom še januarja težila kako me vse boli, ampak kaj pa vem, zdi se mi da bo prej! kaj pa ve mislite zase? Da vidimo če smo kaj vedeževalke user posted image user posted image

No napišite še kaj...in uživajte!

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
28.11.2006 14:12:47   
zojaB
Čaw punce,

še malo pa se bomo preselile na forum dojenček. user posted image user posted image user posted image
Moje počutje čez dan je kar ok, ponoči pa imam skos popadke, in to kar dost močne, ful me mrazi in trese, trajajo po 40 minut, neredno od  7 do 15 minut pol pa se umiri, čez dve uri pa spet začne, tko da sem ponoči večinoma skos v budnem in sedečem stanju, spim edino tam od pete pa do osme ure in to je to.
Cunjice imam vse, kupla sem zimskega pajaca malo večjega od 3-6m, da mi ne bo treba februarja spet novega kupit, sicer bo mal plaval v njemu ampak za tisto uro iz porodnišnice bo že, pol pa itak kakšen mesec ne bomo ven hodili.
Nisem pa še kupila lupinice in vozička, ne vem kaj mi je, skos čakam na kakšno akcijo, zdele bo sigurno kaj decembra. Zibelko tudi že imam ampak jo bom postavla tam nekje sredi decembra.

Belega toka imam za izvoz, kako je pri vas? Kilogrami pa v porastu sem že +17 NORO. 

Nč grem delat, uživajte

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
28.11.2006 14:13:53   
Aja32
Jaz srčno upam, da ne bom rojevala med prazniki... user posted image user posted image user posted image Namreč tudi jaz sem rojena med prazniki 1. januarja... Ni fajn imeti roj. dan na tak praznik... Itak vsi proslavljajo in med vsemi temi zabavami tvoj rojstni dan izgubi čar... user posted image user posted image Ampak kaj hočemo... Baje je po statistiki največ rojenih prebivalcev v Sloveniji ravno 1. januarja... (decembrska revija MAMA)!!! LP A

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
28.11.2006 15:15:36   
bucka01
Ojlauser posted image
Kot kaže bo verjetno res da katera pristala že med decembrčici ker kar se tudi pri nas dogaja zadnje dni je nekaj nenormalnega.V prvi nosečnosti tudi vedela nisem da sem noseča napram zdaj mislim da je vse to še za nazaj.
Ravno danes mi je user posted image pojamral da sem se celo noč premetavala in da se zaradi tega ni dosti naspal no pa nisem bila le jaz kriva za njegov slab spanec včeraj je namreč imel zobarja pa mu je modrostnega spulila.
Glede ležanja je tako da se približno na 2 uri zbujam oz. vstajam ker moram na wc ostalo je pa premetovanje iz levega na desni bok ker me tako v kolkih začne bolet kot da sem se zaležala.
Potem je tukaj še to kolcanje in brcanje ki mi ne da spati da ponoči kdaj kar premišljujem da bi se oblekla in šla malo ven.
Zato po eni strani komaj čakam da grem v porodnišnico da se bom končno lahko na trebuhu naspala.
Pripravljeno imam že vse razen flaške in dudice tisto bomo paže še kupili.
No želim vam čimbolj mirno popoldne pa se čujemo.
ČAW-ČAWuser posted image

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
28.11.2006 15:38:10   
eva1
Aja32-ja moj nečak je tudi rojen 1.1.,res malo nehvaležen datum, ampak če bo tako naneslo pa naj bo!

Zojab-ja jaz sem dobila kakšne 5 dni nazaj en čuden rumen izcedek, ki ga je tudi ogromnouser posted image ,glede kg-pri meni +9 user posted image , se je hvala bogu ustavilo sedaj po 30 tednu(ker od 20-30 je bilo kr malo noro, tok je šlo gor)!
Bucka01-škoda k nisi kje bližje, bi se skupaj ponoči sprehajale user posted image !

(odgovor članu bucka01)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
28.11.2006 16:08:46   
bucka01
Ja sem se tudi jaz pozabila pohvalit glede kg prav tako kot ti praviš eva1 se je sedaj po 30 tednu kar vstavilo mi je tudi dragi rekel da je opazil da full manj hodim okrok hladilnika edino kar je pa je to da pojem ogromno mandarin je edino sadje ki mi sedaj full paše.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
29.11.2006 9:26:42   
Mafin
Pozdravljene,

tudi sama pričakujem januarja, natančneje 27.1. Čestitke vsem ostalim mamicam! user posted image
Midva s fantom sva čisto nora odkar sva izvedela, da sva noseča!
Imam pa eno vprašanje, morda mi bo katera znala odgovoriti:
čez 2 tedna imam spet pregled pri svoji ginekoliginji, pa mi je rekla, da mi bo med drugim vzela tudi bris (sem v 8. mesecu). Ko sem se o tem pogovarjala s kolegicami, ki so že rodile, so me samo začudeno pogledale, češ da mi lahko sproži porod. Priznam, malo sem se prestrašila in ne vem, če to res drži.
Ima katera od vas takšne izkušnje? Prosim, odpišite mi, neprestano razmišljam o tem, če se to res lahko zgodi.
Hvala in lep dan vsem skupaj! user posted image

Mafin  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
29.11.2006 9:38:09   
bucka01
Ojlauser posted image
Dobrodošla Mafinuser posted image .
No da ti odgovorim na vprašanje glede jemanja brisov . V moji 1 nosečnosti mi gin. nikoli jemal brisa tako pozno in tudi sedaj ne ker do 30 tedna me je še ginekološko pregledal sedaj po 30 tednu pa nič več razen če bi imela kakšne bolečine spodaj bi pogledal če se odpiram ali kaj podobnega.
Drugače pa prvič slišim za kaj takegauser posted image
ČAW-ČAw

(odgovor članu Mafin)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
29.11.2006 9:42:56   
Mafin
Hvala za odgovor!
Saj, tudi meni se zdi čudno. Bris mi je vzela na 1. pregledu, ko je z roko tudi otipala plod in takrat tudi vzela bris (ker je bilo tudi že 3 leta od zadnjega jemanja). A za zdaj sem pa res presenečena. Hmm...bomo videli, če bo to res potrebno.
Preseneča me pa tudi dejstvo, da mi je že marsikatera rekla, da so jo celo nosečnost pregledovali, medtem ko mene niso (merili so mi samo trebuh in poslušali otrokovo bitje srca), nikdar pa me ni pregledala "od spodaj" - torej bo tudi to zdaj prvič! Kako so si ginekologi različni!!!
No, še enkrat hvala za odgovor in lep dan!

Mafin

(odgovor članu bucka01)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
29.11.2006 10:34:01   
tatam
Jaz pa sem danes imela kontrolo,pa spet ni blo moje G,ampak jo je nadomeščal en zdravnik,ki mi ni ravno pri user posted image .
Najprej so mi namerili visok pritisk 150/90,voda ni v redu-prisotni levkociti. Ko pa je videl še moje krofe-noge in roke me je hotel kar v bolnico poslat.A sva se na koncu zmenla,da počakam en teden..Dal mi je Canesten,nakar moral še enkrat dat vodo.UZ ni delal,le pogledal je kako ležita.
Sramna kost pa tudi mene ful boli in sem mu to omenla,pa za pas sem vprašala,a mi sploh ni odgovoril(včasih je prav brezobrazen).En čas me je bolj bolela,ko sem ležala,sedaj pa me boli tudi pri sedenju in hoji in to zeeelooo boli!!!
V glavnem čez teden dni mam kontrolo in takrat upam,da bodo novice lepše!

Glede pregleda pa-mene je do sedaj še vedno pregledala vaginalno.Se pa spomnim,ko sem bla 1. in 2. user posted image me proti koncu niso več pregledovali.Mogoče pa je to kak napredek v medicini?!user posted image

(odgovor članu Mafin)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
29.11.2006 11:07:24   
LUNA06
Tegale že zelo dolgo nismo pogledale. Če sem katero spustila ali pa ima katera kaj za dodat, dobrodošle....

Matejci – 1.1.
anckabancka - 1.1.
LUNA06 - 5.1. user posted image
Claudia - 6.1.user posted image
Jesse - 6.1.
karolina* - 8.1.user posted image
TanjaS – 8.1.
laky - 8.1.
loja + 8.1.
Barbid - 9.1.user posted image Lana
asandra1 - 10.1.
cat - 10.1.
husa - 10.1.user posted image
Urša08 - 11.1.user posted image Nejc
kkatka - 12.1.
eva1 - 12.1.user posted image Alja
ajja - 13.1.user posted image
pikica27 - 14.1.
Teja K. - 14.1.
zojaB - 15.1.user posted image
rdarci - 15.1.
metka_zone - 15.1.user posted image Nik
smrček - 15.1.user posted image
bučkica - 16.1.
bianka - 16.1.-dvojčka user posted image user posted image
Adelina - 16.1.user posted image Lana
saska27 - 18.1.
polhek76 - 19.1.
klavdi - 19.1.
zima07 - 19.1 user posted image
zvezdica5 - 20.1.
jerry - 20.1.
Jasnika - 22.1.
bucka01 - 22.1.user posted image  Julija
adriana_m - 22.1.user posted image David
tanja24 - 23.1.user posted image  Gal
onina - 23.1.user posted image
lencika27 - 24.1.
solzica - 26.1.
pikecpokec - 26.1.user posted image Gal
Cacka02 - 27.1.
jagoda80 - 27.1.
polona25 - 27.1
Aja32 - 27.1.
Marfin - 27.1.
Zvončica in Peterpan - 27.1.
petraz - 27.1.
lokvanj - 28.1.
tatam - 29.1.-dvojčka user posted image user posted image Tosja in Anej
todler - 30.1.
andrijana

(odgovor članu tatam)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
29.11.2006 11:13:30   
LUNA06
Ojla punce!

Kako ste kaj?

Jaz sem danes neki čudna, me tok tišči v glavi. Sem trapa neumna uzela aspirin direkt. A mislte da je lahko kaj narobe?

Moram vam povedat, da sem se lotla šivanja mako majčk, ker se mi zdijo obupno predrage, rabiš jih pa itak ful. No in mi kr gre. Včeri sem kupla še dodatno blago, sem dala za blago (za 8 majčk) manj kot je v trgovini ena zašita. Pa tko mi bo vsaj hitreje minilo, ker mi je blazno dolgčas.

Če namerava še katera kupiti komodo Lana ali pa celotno otroško sobo te znamke, je sedaj vse v akciji v BC. Če vzameš celo sobo, je pa še 5% dodatnega popusta. Men je tale komoda res zakon. Škoda ko se mi je tako mudilo, ker je zdaj precej cenejša, ampak kaj čmo.

Glede brisa se tudi meni zdi ful čudno, da bi ga zdaj jemali. Meni zadnje čase ne dela vaginalnega pregled, razen takrat me je pregledala, ko sem rekla, da imam hud izcedek in je ugotovila, da imam glivice. V ponedeljek imam spet pregled in jo bom prosila, da me pregleda še spodaj, ker me občasno ful špikne, pa da ni že kaj na tem...

Uživajte!

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
29.11.2006 12:36:12   
Tinca7
Naju si pozabila user posted image . Rok imam 25.1., pričakujem pa user posted image

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
29.11.2006 12:45:56   
Aja32
Punce, a vidite koliko nas ima PDP na 27.1. user posted image user posted image user posted image Totalna gužva... 

(odgovor članu Tinca7)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
29.11.2006 13:14:57   
LUNA06
Ja, že ko sem pisala, sem vidla, da 27. res rastura.
Me pa zanima kolk jih bo v resnici ravno na tisti dan.
Mene že zdaj skrbi, da se bo stvar hudo zavlekla.

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
29.11.2006 15:22:43   
zojaB
Čaw

pišuka ženske 27. boste pa res razturale...
LUNA06 hvala za info za previjalno, glede tistega aspirina direkt naj te nč ne skrbi, ne bo nič narobe.

Tolk sem lena danes, da se mi tud tipkat ne da, sej bo boljš. Mali me pa tko brca, kot da bi mo hotu rečt ajde mami pejva mal hodit user posted image
Tolk ga že težko čakam, ko pa pomislim po drugi strani bom pa pogrešala tele brcike.  Bomo pa pol hitr še enga nardil user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
29.11.2006 22:19:26   
adriana_m
Aja32, imaš pa res zegn, ti rojena na 1.1. pa še otroček bo mogoče? Jaz sem tudi rojena na 1.1. in mi je najboljši datum na svetu. Ful je vedno zažgal, toliko nasmehov na obrazu je privabil kjerkoli sem se pojavila na kakem uradu, toliko razlogov za kratek prijeten pogovor je ponudil. Če bo 1.1. bo fajn. Edino čudno se mi zdi, da bi po statistiki naj imelo tega dosti slovencev, jaz jih namreč poznam le peščico, do svojega 18 leta pa sploh nisem poznala nikogar! Tako, da se vsakič razveselim, ko koga spoznam s tem datumom. Tudi tebe bi želela osebno spoznati, če boš kje po Ljubljani hodila...user posted image  Aja in mogoče je razlog za tako statistiko v tem, da otroci na 1.1. dobivajo darila in se vsi grebejo, prave tekme so. In še sedaj je en pametnjakovič župan v predvolilni kampanji izjavil, da bo prvorojeni dobil ful veliko nagrado -avto ali nekaj takega. Mislim, da bo folk še bolj nor...Kot rimske igre :)

Luna kje si dobila modelček za mako majčke? Iz kakšnega blaga si jih šivala?

Jaz sem bila danes na pregledu je naredila UZ, tak lepi fantek je... kar milo se mi je storilo, ko sem spet zagledala njegov obrazek. Težek je pa šele 1,8 kg, ne vem kako to?? Mamica se pa od zadnjega pregleda ni nič zredila (pridna), še celo 20 dag shujšala (otroček pa zredil za 0,5 kg).
Pa živahen je moj pikec, skos brcka. Drugače počutje je super, še noge so nehale otekati. Mogoče ker jem več kumaric, mi je ena gospa priporočila. Spanje pa je včasih tudi okrnjeno, iz enega boka na drugega se premetavam, pa tisto blazino včasih še uspem zatlačiti med kolena, včasih pa odfrči na tla.

Lepo se imejte , velikoooo se smejte,

Vaša A. user posted image
Pa-pa

A

< Sporočilo je popravil adriana_m -- 29.11.2006 22:21:21 >

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
30.11.2006 8:12:03   
LUNA06
Ne bi vedla točno kako se reče temu blagu, mislm da nima posebnga imena, pač navaden bombaž, ki ga prodajajo na kile.Zdej delam tud hlačke oz. žabice.
Ja s kroji je pa problem, ker jih nikjer ni za dobit za tok mičkene.Sem pač sama nardila po eni majčki, mal je trajal, da sem dubla ta pravga ven, sam zdej je kul.

(odgovor članu adriana_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
30.11.2006 9:11:25   
jagoda80
Uf, vidim, da bo res prava gneča 27. Le kam nas bojo dali? Sta pa še skor cela dva meseca do takrat in jaz jih bom najbrž preživela kar v postelji.user posted image Že zdaj komaj racam po stanovanju. Čutim, da mi vedno bolj pritiska dol. Ah, bomo že potrpeli, se splača za tako lepo nagrado. user posted image
Čau čau

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
30.11.2006 9:39:16   
eva1
Ojla!

Moram priznati-punce ful ste pridne, k ful veliko sešijete sameuser posted image user posted image user posted image , sem čist presenečena, sem mislila, da je to že izumrlouser posted image , tako da še enkrat user posted image user posted image user posted image !

jagoda80-če ti kaj pomaga, mene tišči dol vsakič ko se ustanem iz sedečega položaja, pri vsakem sprehodu, poleg tega imam vsak dan neverjetno število lažnih popadkov(tudi 20-30 me zgrabi), ampak pomoje to nič ne pomeni-no razen to, da bomo kmalu rodile(beri: enkrat v 2 mesecihuser posted image user posted image )! se pa spomnem, da me je v prvo tut tko dol tišali v 35 tednu sem bila odprta 1 prst, rodila pa v 38 tednu, pa še to s CR, drugače vprašanje če bi sploh kaj bilo do PDP-ja !

glede brisa-to tudi meni ni jasno! Glede vaginalnega pregleda-me je pregledal v 7 tednu, od takrat naprej pa ne več, ker nisem imela nobenih težav-posebne želje po tistem stolu pa nimam user posted image , čeprav sedaj pa me pomoje že bo pregledal(no 14. 12. ko imam pregled)!

tatam-pazi na pritisk in edeme, vrjetno je zaradi kg poskočil pritik, tako kot meni v 1 nosečnosti-jaz upam, da ti nebi potrebno v bolnico! Drži se!

Prav sem vesela, da se sedaj tudi na naši temi kaj dogaja-le tako naprejuser posted image !

(odgovor članu jagoda80)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
30.11.2006 9:46:00   
Aja32
Adriana_m - jaz poznam tri, no ti si četrta... user posted image user posted image user posted image Res je, da se vsak nasmehne, ko jim poveš kdaj si rojen... Ampak se mi zdi, da roj. na 1.1. izgubi pravi čar... Ljudje se že itak veselijo in zabavajo, ker je novo leto... Ja, statistično je bilo največ roj. na 1.1.1951 - 169 novih prebivalec Slovenije...
Ne vem, mogoče pa malo psiha mamic dela svoje... Nov začetek, novo življenje...

No, pri moji mami že ni bilo tako... Je baje plesala v Festivalni dvorani, jedla francosko, potem ji je pa kar naenkrat sredi plesišča odtekla voda... user posted image user posted image user posted image Pa so šli v porodnišnico... Namreč rok je imela 8. januarja in je pač rekla, da se gre vseeno zabavat in da ona na silvestrovo oz. novo leto ne bo doma... user posted image Verjetno me je notri v trebuhu šejkalo, če je divjala po plesišču gor in dol... Pa sem hotela ven.. Kaj hočemo...

LP A

(odgovor članu jagoda80)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
30.11.2006 13:54:11   
zojaB
Čaw punce, tolk me danes nekam dol vse tišči, če hodim mam občutek, da mi bo vse ven padlo.

LUNA06, čestitam, da si se sama lotila šivat take micane cunce.
Jest sem si nabavla edino tak elastičen jersi, ker bi si sama naredila poporodne hlačke (spodnje) takšne, ki stisnejo trebuh, pa mi že tolk časa tisto blago leži, da bom po mojem na koncu kar kupla vse skup.
Aja pa jogi rjuhe bom sešila za zibelko.

Čist sem pozabla, da mam jutri pregled pri G., še dobro, da sem si opomnik na GSM nastavla, drugače bi pozabla. Upam, da bo preverla, če je naš malček kaj na teži pridobil.

nč, grem kej dobrga skuhat, da se še malo poredim user posted image user posted image  dokler mam dober razlog, po porodu bo treba hujšat..

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
30.11.2006 15:30:59   
eva1
Joj punce danes je pa res en čuden dan-mene tudi tako dol tiši, pa reže, kt bi nož imela notr-trebuh ful otrdeva, malo pa nisem danes še skoraj nič čutila -mogoče 3x tako bolj nežno! Upam,da bo do večera bolje, da bo začela brcati! Joj, včasih si pa res želim, da bi imela še 3 dni do roka, pa da bi šla kr rodit!

(odgovor članu zojaB)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?