LUNA06 -> RE: Januarčice (20.11.2006 12:14:37)
|
Hej hoj! Evo, danes sem začela moj zadnji delovni teden v službi, pa še ta en bo ceu, juhu! Torej, v soboto smo šli u šoping u BC, kjer smo nabavli skroaj use, kar je še mankalo oz, tisto, kar nama ni bilo oblubleno za darilo.To so bile predvsem male drobnarije, pa baby phone in sterilizator za flaške.Še dobro, da sva imela bone, ker je bil račun kar velik.Izbrala sva tudi previjalno mizo.To nama kupi moja mami. Zdaj počakamo še to previjalno in paket B, potem pa akcija - pranje, likanje.Sva kupila tudi prašek Ariel kids, sej ne vem v čem je fora, pa useeno. Tudi midva se odločava, da bi kupila sušilca, ker se že najine cunje notr čist predolg sušijo, kaj bo šele potem, ko jih bo noro velik.Pa še prostora za sušenje zamnkuje.A mi lahko katera pove kolk časa (prbližno) traja sušenje? solzica - dobrodošla med nami ajja - čestitke za opravljen izpit! Zdaj pa še hitro diplomiraj! zima07 - ja tale babica Gordana je res faca, mi smo jo imeli že enkrat prej, je bla še bolj hecna, ko je tako hitela, ker je biu zobozdravnik predolg. zojaB - jaz sploh ne vem kolko je naš otroček težek, vem samo da ima 33 cm, upam da bom težo zvedla na naslednjem UZ, to bo 4.12. Tinca07 - tale tvoja punčka na slikci se mi zdi tako znana, a mi lahko pvoeš v kateri vrtec hodi? Uživajte!
|
|
|
|