|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice
20.11.2006 12:14:37   
LUNA06
Hej hoj!

Evo, danes sem začela moj zadnji delovni teden v službi, pa še ta en bo ceu, juhu!

Torej, v soboto smo šli u šoping u BC, kjer smo nabavli skroaj use, kar je še mankalo oz, tisto, kar nama ni bilo oblubleno za darilo.To so bile predvsem male drobnarije, pa baby phone in sterilizator za flaške.Še dobro, da sva imela bone, ker je bil račun kar velik.Izbrala sva tudi previjalno mizo.To nama kupi moja mami.
Zdaj počakamo še to previjalno in paket B, potem pa akcija - pranje, likanje.Sva kupila tudi prašek Ariel kids, sej ne vem v čem je fora, pa useeno.
Tudi midva se odločava, da bi kupila sušilca, ker se že najine cunje notr čist predolg sušijo, kaj bo šele potem, ko jih bo noro velik.Pa še prostora za sušenje zamnkuje.A mi lahko katera pove kolk časa (prbližno) traja sušenje?

solzica  - dobrodošla med nami

ajja - čestitke za opravljen izpit! Zdaj pa še hitro diplomiraj!

zima07 - ja tale babica Gordana je res faca, mi smo jo imeli že enkrat prej, je bla še bolj hecna, ko je tako hitela, ker je biu zobozdravnik predolg.

zojaB - jaz sploh ne vem kolko je naš otroček težek, vem samo da ima 33 cm, upam da bom težo zvedla na naslednjem UZ, to bo 4.12.

Tinca07 - tale tvoja punčka na slikci se mi zdi tako znana, a mi lahko pvoeš v kateri vrtec hodi?

Uživajte!

(odgovor članu zojaB)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
20.11.2006 13:00:49   
bucka01
Jaz  oz. sušilec mi posuši en stroj perila v približno 2h urah je pa čist odvisno od količine in materijala perila.

< Sporočilo je popravil bucka01 -- 20.11.2006 13:03:57 >

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
20.11.2006 13:15:42   
Tinca7
Ja sušenje traja cirka 2 ure. Moram pa priznat, da jaz za Laro nisem skoraj nič sušila, ker se te plišasti pajacki ipd. ne smejo sušit. Ga bom pa verjetno pri tem malo več uporabljala, kar zdej pa res nimamo več kam cunjc obešet, pa še za likanje bo manj časa.

Luna06, Lara hodi v vrtec Jelka za bežigradom. Ampak dvomim, da si jo po tej slikici spoznala, ker se je že ful spremenila - je mami mal lena, pa ne zamenja slikiceuser posted image

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
20.11.2006 14:33:15   
jagoda80
Zgleda, da so se kar pri vseh začele raznorazne težavice. Verjetno se bo tole pritiskanje otročka na vse strani samo še stopnjevalo s tem, ko bo postajal vse večji. Tako, da se moramo najbrž kar navaditi. Imamo pa zdaj vsaj to pravico, da lahko mirne vesti počivamo, pa naj nam možeki vsake toliko časa kakšno fino kosilo skuhajo, grejo v trgovino, počistijo kopalnico, operejo perilo in ga še zlikajo ...
Čau

(odgovor članu Tinca7)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
20.11.2006 15:38:29   
zima07
Pozdravljene!

No, da še jaz malo potožim-tudi mene danes noro boli cela desna stran od križa naprej proti dol...tako da že cel dan ležim (malo sem pa vseeno morala pridt pokukat na RR in vas pozdravit)..
Ja, izgleda da pikice in  pikeci rastejo in pritiskajo na vse strani...Še 2 meseca bomo pa že zdržale, a neuser posted image ?!

Luna06, katero previjalno si izbrala?

Nič, lepo se imejte, čuvajte se!

(odgovor članu jagoda80)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
20.11.2006 15:43:24   
adriana_m
ZojaB, joj zaradi takih kot si ti mi je pa prav žal, da se razpišem o težavah. Verjetno bo vseeno držsalo tisto, kar me svari ginekologinja, da naj ne berem preveč forumov, ker bom čisto zmešana od tega. Se je že zgodilo ja.

Jaz se danes ok počutim, v soboto sem malo pretiravala s šivanjem. Ko je pa tako fajn ustvarjati!
Mizar nama je že naredil vezno letev, samo še pobarvava jo, pa pajčolan zašijeva danes z mami in zibka bo postavljena JUHUUUUU!

Danes sem tudi zmontirala omaro za cunje dojenčka. Imam še vedno toliko energije, ne morem  biti pri miru. Perem, kuham, pomivam, šivam, pospravljam, likam, rože bom presadila... Verjetno gre za GNEZDITVENI SINDROM, ker sicer mi res ni jasno od kod toliko energije naenkrat.

Lepo bodite.

A: user posted image

< Sporočilo je popravil adriana_m -- 20.11.2006 15:44:25 >

(odgovor članu zojaB)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
20.11.2006 17:26:47   
LUNA06
Zbrala sva previjalno komodo Lana v BC. Nama je ušeč ker je dovolj široka, pa še kr ugodna cena je. Pejt pogledat na njihovo stran.

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
20.11.2006 20:00:34   
eva1
Adriana-pomoje pa ni kriv forum za naše težava, ampak to, da se počasi bližamo koncu-mene tudi v 30 tednu ni še čisto nič bolelo-sedaj pa je živ user posted image s krči in bolečinami v predelu sramnih kosti! me je kolegica kakšen mesec nazaj spraševala kako sem kaj-pa sem ji odgovorila takole-do 30 tedna je vedno lepo, potem pa se začnejo težave in res je tako-v prvo in drugo ista pesem...pa kr vem, kaj me še čaka, upam,da bom čimprej rodila(no ampak ne prehitro), ker mi je že sedaj trebuh čist odveč!

Zoja-Luka je v 32/1 dan tehtal cca 2000g, Alja(ne če ji ne bo lulček zraseluser posted image ) je v 26/5 dni tehtala cca 900g(baje premalo za kakšen  teden), v sredo pa imam spet UZ pa bom povedala kako in kaj! Vrjetno je pač malo manjši user posted image zato nič ne skrbi-če bi bilo kaj narobe bi G vrjetno kaj rekla! Itak se najbolj redijo v zadnjem mesecu in vse nadoknadijouser posted image !

Glede sušenja plišastih oblekic-jaz sem vedno vse sušila v stroju in vse zgleda ful lepo, pa še pliš je 100x lepši če je posušen v sušilcu, ker je tako mehak na otip-pa še peglat ga ni treba! jaz imam sedaj že vse pripravljeno in sem ful vesela!

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
21.11.2006 8:47:08   
Urša08
Ojla!

Jaz vam pa glede user posted image gramov težko kaj povem, saj mi ginekologinja še nikoli ni nič povedala. user posted image user posted image user posted image Imam pa v petek ta obširni ultrazvok in upam, da bo tam kaj rekla. Trebušček pa kar pošteno raste, kilogrami pa tud. Me prav zanima do kam bom prišla do poroda, ampak sem se nehala sekirati, jih bom že po porodu dol dobila, glavno, da je otroček zdrav.
Drugače se počutim v redu, malce težje ponoči spim, pa trebuh me ful srbi, a še katero? Sploh ne vem več s čim naj se mažem, da me bo nehalo srbeti.

Glede sušilca, pa same pohvale, sedaj ga imava kakšen dober mesec pa je zlata vreden. Suši pa tam uro in pol do dve. Odvisno kaj sušiš, pa na katerem programu.

Luna 06 tudi midva sva izbrala to previjalno komodo, res je fino široka s predali. V kakšni barvi sta jo pa naročila? Midva sva jo v rumeni. Zraven sva pa še posteljico naročila tud v rumeni - komplet. A te lahko vprašam koliko časa bosta čakala na komodo? Midva jo čakava že več kot mesec dni in jih moram poklicati in malce posekirat.

Papauser posted image

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
21.11.2006 9:45:24   
LUNA06
Previjalno sva zbrala v soboto, ko sva bla u BC.Včeraj sem klicala tja da vprašam glede plačila in naročila, pa je rekla, da ni panike, ker jo imajo na zalogi.Tako, da jo grem že danes iskat.
Aja, je pa v beli barvi.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
21.11.2006 11:32:26   
Claudia
Ojla user posted image !

Urša08: tudi jaz sem naročila komodo lana-barva ivory in jo čakam že več kot en mesec. Sem jih že klicala in so mi obljujbili, da bo ta teden. Res komaj čakam, da bom končno oprala in zlikala cotke za našga user posted image . Kar se tiče teže otročka, naj ti povem, da tudi meni ginekologinja nič ne pove user posted image . Baje bo naredila meritve na naslednjem pregledu.

Drugače se pa tudi jaz počutim vedno slabše. Otroček me pritiska na vse strani, še najbolj pa pod rebra, tako da zelo težko sedim. Še najbolj mi paše, če ležim ali pa če se sprehajam. Vendar pa je pri sprehajanju problem, da me začne dol pritiskat.

Imam pa tud ful probleme z mozolji. Res, da zadnje čase pojem veliko nutele. Kaj naj, če mi pa fujl paše.

Upam, da nam bosta ta zadnja dva meseca minila čimprej in brez večjih težav.

Pozdravček!

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
21.11.2006 11:49:58   
petraz
Lep pozdrav user posted image !

Ponovno se vam malo oglasim... Vsak dan razmišljam o naših januarčicah (Adelini in Aja32), ki so že v bolnici in upam, da se bodo stvari lepo iztekle... user posted image

Mene pa že pošteno boli križ in sramne kosti ter noge. A imate ve tudi take težave?? Pri Anžetu sem se 100% bolje počutila!!!!! Drugače se tudi meni kg lepo nabirajo, prav tako pa mi raste tudi trebušček. Mami mi pravi, da me je sam trebuh..... Tašča pa pravi, da sem imela tak trebuh (kot ga imam sedaj), ko sem šla rodit Anžeta....

Če odmislim težave, ki me spremljajo (bolečine, nespečnost, počasnost itd), se dobro počutim in komaj čakam 11.12. ko imam pregled, sedaj še toliko bolj, ko me zanima, če dojenček lepo raste user posted image  A katera že pije železo-sirup, in magnezij? Jaz ga že nekaj časa!!! drugih vitaminov pa ne.

Dobila sem že tudi odločbo za paket in porodniško, tako da mi za to ni potrebno več skrbet, še posebno, če bo sneg ali pa če bom prej rodila. V teh dneh si pripravim še stvari za bolnico, tako da me naslednji mesec več en bo skrbelo še za te stvari. potem pa se tako že bliža januar, ko bomo rodile, a ne!?

Povejte mi, kako se bomo obveščale, katera bo prej katera pozneje rodila!???? o, tem že par dni razmišljam....

Naš Anže mi že ne da več miru, tako da vas vse lepo pozdravljam in vam želim lep dan še naprej... user posted image

(odgovor članu Claudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
21.11.2006 19:04:25   
ajja
Hojla!
Da se še jaz malo potožim. Do prejšnjega tedna sem se počutila super, nobenih težav, z dopolnjenim 32. tednom pa se je vse spremenilo.user posted image  Boli me hrbet (križ in med lopaticami), noge, ne morem spati, user posted image  brca točno v rebra.... Ampak ta dva (slaba) meseca bomo pa že še zdržale, sam včasih je pa treba mal pojamrat, se potem kar boljše počutiš.
Glede teže in velikosti  user posted image  tudi jaz nimam pojma, imam pa v ponedeljek UZ in upam, da bom kaj izvedela.
Sicer pa greva ta vikend še po nakupih, potem pa začnem s pranjem in likanjem oblekic.
Pri nas pa se odločamo za pralno-sušilni stroj, sicer vsi pravijo, da je vsak posebej boljše, ampak pri nas je problem prostor. No, v četrtek pridejo še pleskarji, potem pa bo pri nas tudi počasi konec gradbenih del in se bomo začeli gnezditi.
Punce, lepo se imejte!
A.

(odgovor članu petraz)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
21.11.2006 21:52:21   
zima07
Pozdravljene!
No, zadnje dni pa vse samo nekaj jamramo-bo že držalo, da je zadnje dva meseca najhujeuser posted image ...

No, jaz sem danes precej boljše, sodelavke so mi danes rekle, da je tole slabo počutje stvar lune, k bi naj bila te dni praznauser posted image ...

Petraz, jaz jem železove tablete Ferrum in pijem magnesol tablete (po potrebi-1-2/dan-če jo kak dan izpustim, se ponoči pojavijo krči in psem potem nekaj dni spet "pridna"..), pa folno kislino tud še zmeri jemljem, je baje dobra za resorbcijo železa...

Punce, koliko ste pa plčale za komodo Lana-je cena redna ali je zdaj kaka akcija? Jaz se moram nujno do konca tedna odločit, katero bomo kupili... težka bo...

Nič, lep pozdravček vsem skupaj!!

(odgovor članu ajja)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
22.11.2006 8:15:10   
Claudia
Ojla!

Zima07: jaz sem dala za previjalno komodo lana 40.000 SIT. Kupila sem jo  na začetku oktobra, ko je bila v akciji v  Mercator pohištvu. Redna cena je precej višja: bela, ivory, vanilija in modra stanejo 48.000 SIT, naravna in češnja pa 53.000 SIT. Priporočam ti, da jo kupiš tam, kjer jo imajo na zalogi, kajti jaz jo čakam že en mesec in pol. Luna pravi, da jih imajo na zalogi v Baby Centru.

Lep dan vsem!

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
22.11.2006 8:20:39   
LUNA06
Ojla!
Torej punce moje, postavli smo tisto komodo in je super!Zgleda taka ful masivna, ful huda res, pa še za sestavt je kr fajn.Cena je bla 48 čukcov, kar se mi ne zdi tok hudo za tako reč.

Včeraj je bilo pa predavanje o fizioterapiji tako dolgočasno.A je bla še katera?

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
22.11.2006 10:32:29   
Urša08
Oj!

Tudi jaz sem naročila komodo Lana v mercator pohištvo na sredi oktobra - dala sem 40.000 tako kot Claudia. Jo pa še čakam. Včeraj so me klicali in naj bi jo ta teden dobila. Upam, da res da začnem potem prati pa likati.
Kam pa boste postavili komode?
Jutri greva po postelnino za zibko, pa po jogi, komi čakam. Za vikend bova pa še par malenkosti kupila, ki nama falijo. Če ne bo kaj vmes prišlo.
Danes grem pa še na socialno oddati vlogo za paket. Sem se kar za paket odločila.

Papauser posted image

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
22.11.2006 12:07:21   
LUNA06
Hej!

Evo, zdej sm pa besna k user posted image .Sm preklicala use živo da bi pršla do paketa za novorojenčka, pa ni šans.Trenutno jih nimajo, prou nobenga.Tko da priporočam, da uzamete denar.Jaz čakam zdej 14 dni na paket B, pa ga očitno še nekaj časa ne bo, u Arielu pravijo, da nimajo prou nobenih in ne vejo kdaj bojo.P.... lahko bi centru povedal da jih ni in bi pol folk uzeu denar.Zdej je pa kao prepozno za spremembo.

Midva sva komdoo dala u spalnico, kjer bo tudi zibka.Bi mi blo čudno, da bi imela to dvoje ločeno.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
22.11.2006 12:25:54   
Aja32
Petraz - jaz zaenkrat nisem v bolnici, ampak hvala bogu doma... Maternični vrat imam skrajšan in mehak, nisem pa nič odprta... Če bi bila pa odprta, potem bi bila sigurno notri... Bi se mi srce strgalo, če bi mi ginekolog rekel, da moram ostati notri... Glede na to, da imam doma škorca starega 13 mesecev... Si sploh ne znam predstavljati...

Drugače sem pridna... Dosti počivam... Mala biba ali bibon lepo brca, zaenkrat nobene panike...

Ja, jaz srčno upam, da bom prikoracala do januarja... Sem optimist... Vendar sem ravno včeraj za vsak slučaj preprala vse cunjce in plenice, samo že zlikati jih je potrebno do konca... Torba za v porodnišnico pa je tudi pripravljena... Nikoli ne veš...

Kako ste ve?

Lp Auser posted image

< Sporočilo je popravil Aja32 -- 22.11.2006 12:32:26 >

(odgovor članu petraz)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
22.11.2006 13:00:19   
eva1
Oj!

Aja32-lepo počivaj, boš videla da bo vse ok! Jaz vem, da me sedaj ne spravijo v bolnico za nič na svetu(no skoraj nič)-če bi se odpirala, bi šla samo po tiste inekcije za razvoj pljuč in gas domov(pa tudi če bi na lastno odgovornost podpiala)-pomoje bi me pobralo, ker Luka je sedaj še bolj navezan name, ko sem doma in bi se mi srce trgalo, če bi mogla v bolnici ležat!
Adelina-zate pa še vedno močno držimo pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image zdrži vsaj še kakšen teden, dva potem pa tudi če bo že!

jaz sem imela danes pregled-sem na +9 kg user posted image , upam,da se bo sedaj ustavilo! Imela sem UZ , spol se je tako lepo videl, tako da ne dvomim več-Alja bouser posted image ! težka naj bi bila po izračunih 2200g in če bom zdržala do roka, potem me vrjetno spet čaka CR(ker naj bi bila kar velik štrukelj)! No ja, samo da bo vse ok!

Luna -to so pa tudi čudni, da ni paketov! ja kako si pa predstavljajo, da boš potem še vse popral, zlikal-pa bog ne daj da prej rodiš-grozauser posted image !

me pa tako brca pod desno rebro, da mi kr joško prestavlja-je moj včeraj skor srknil od smeha, ko je gledal, kaj mi počneuser posted image user posted image , mene pa prav boli-sploh ne morem več skrčeno sedeti! No ja sej bo!

lep dan kljub dežju vam želim!

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
22.11.2006 13:22:47   
Aja32
Eva1 - no, mi imamo tudi Lukata... user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa ne vemo kaj bo oz. nočeva vedeti... Ali bo Naja ali pa Jaka oz. Maks.... Bomo videli, ime za fantka še ni odločeno... 

Ja, mene je bilo najbolj strah, da bi me pošibali v bolnico... Namreč prejšnjo nosečnost sem bila dvakrat sprejeta na opazovanje in sem bila tam po tri dni... Ena punca je pričakovala drugega in je bila v bolnici od 26 tedna naprej, ker je bila odprta... Doma je imela pa fantka starega dve leti... user posted image user posted image user posted image

Adelina tebi pa user posted image user posted image user posted image !!!

LP A

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
22.11.2006 23:43:14   
zima07
Pozdravljene!
No, danes sem pa še jaz boljše volje-sva kupila predalnik s previjalno-Od Izi mobili-ja, majo akcijo, 34.990,00-odprodaja zalog, tako da sva ga takoj dobila in ga morava samo še sestavituser posted image ... Je pa bele barve z barvastimi predali..Postavila ga bova v spalnico, tam kjer bo tudi zibka...

Luna06, jaz imam fizioterapijo šele v ponedeljek, sem pa zares žalostna, če je nezanimivo...user posted image  Tema bi lahko bila kar uporabnauser posted image ...

Lepo spite!

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
23.11.2006 8:32:57   
adriana_m
Jaz sem tudi hotela kupiti previjalno pri izi mobili, vendar tisto z enim predalom v beli barvi, pa so mi ga pred nosom prodali :(

Se zgodi.

Sicer pa se nakupovalni seznam počasi krajša. Včeraj, ko sem mislila, da sem res že vse kupila, mi je potem kolegica začela razlagati, da je ona kupila še nastavke za bradavice (tega pa jaz nimam!), pa moj me je vprašal, če bova imela baby phone... No evo, pa sta se na seznamu znašli dve novi stvari.

Ali ste ve tudi kaj takega še kupovale, kar ni na seznamu?
Jaz sem včeraj popustila in sem celo kupila eno dudiko, če bi jo mali pogrešal. Pa še nekaj, a ve boste kupile tetra plenice za široko povijanje, če bi bilo treba? Ali boste to naročile potem, ko bo rojen? Kaj pa vlažilce zraka boste kaj nabavljale?
Ali je morda med vami katera, ki čaka na novoletne akcije za vozičke? meni so sicer zagotavljali v BC; da takih akcij za vozičke ni, ampak nikoli ne veš. Nekje sem celo slišala, da pridejo po novem letu - odprodaja zalog. Ampak to se za novo kolekcijo Quinny speedy verjetno ne bo zgodilo.

Lepo se imejte,

A.user posted image

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
23.11.2006 8:45:56   
eva1
Adriana kakšen seznam to gledašuser posted image jaz nastavkov za bradavice nisem kupovala(tut prvič ne), če ga bom rabila bom pač atija poslala hitro v lekarno, babyphone-meni je to super zadeva, sploh poleti, ko smo zunaj na vrtu, mali pa spi-prav pride!
Drugače pa jaz nimam nobenih sterilizatorjev ali kaj podobno-ker upam,da bom tudi malo dojila kot sem Lukca in potem se ne rabi-če pa že, bomo naknadno kupili!
Glede plenic-sej mislim,d a jih še povsod povijajo na široko, razen v NM ne! Pa milsim,d a četudi ne boš povijala široko par plenic rabiš že zaradi podoranja kupčkov, al pa za podlaganje glavice, pri zdravniku(jaz ga nebi dala neposredno na tisti omazan pult...)jaz vem, da so mi plenice vedno prav prišle!
Moram pa še kupiti kozmetiko(milo, alkohol,zložence imam doma, vato,fiziološko imam), pa seveda obvezno dudo(brez tega ne grem v porodnišnicuser posted image ),dragače pa že bolj kot ne kar vse imam!

Glede akcij v decembru-pomoje ne bo nič kaj pametnega! Sej če spremljaš BC spletno stran-tam je skoz eno in isto na akcijahuser posted image -brezveze!

(odgovor članu adriana_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
23.11.2006 9:06:35   
jagoda80
Previjalno bova tudi midva imela kar v spalnici. Če ima katera možnost, pa se mi zdi še najbolj praktično, če je v kopalnici. Midva imava tako majhno kopalnico, da še na pralnem stroju ne bi šlo previjat, ker je podstrešno stanovanje. Tud spalnica ni ravno velika, tako da sva previjalno kar napol razstavila in se jo bo spet zadnji trenutek postavilo. Posteljica pa tudi še po delčkih čaka.
Petraz - Jaz že nekaj časa pijem magnesol. Najprej sem eno tabletko na dan, zdaj moram pa že dve. Ful nizko nosim in otroček precej pritiska navzdol, tako da ne bi bilo fino, če bi se že kaj začelo dogajat. G mi je rekel, naj zdržim vsaj do 35. tedna, potem pa ni več take panike. Odkar pijem po dve tabletki magnesola na dan, pa ponoči nimam več nobenih krčev v nogah.
Aja32 - tudi jaz moram čimveč počivat in predvsem ležat. Čeprav si ne predstavljam, kako tebi to uspeva pri majhnem otroku. Razmišljam, da bi me fant čez vikend peljal v baby center, da bi nakupila, česar še nimava, pa si nekako ne upam.
A ste ve mogoče kaj razmišljale o uporabi bombažnih pralnih plenic. Ena kolegica je zelo pohvalila "racmanke". Zagotovo so ritki bolj prijazne, pa baje tudi ni veliko dela z njimi, saj jih ni treba likat in se tud hitro posušijo. Potem pa sem jih šla pa gledat na njihovo spletno stran, pa se mi niso zdele preveč simpatične.
Lp

(odgovor članu adriana_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?