jagoda80
|
Tudi jaz držim pesti za Adelino!!! Po dooolgem času se spet motam po forumu, da vidim, kako kaj ostale sojanuarčice. Si sploh ne predstavljam, da bi bila na Adelininem mestu, saj skoraj ničesar še nimam pripravljenega. Na začetku sploh še nisem bila v filingu, da bi kaj kupovala, pa mal me je skrbelo, če bi šlo še kaj narobe, zdaj se mi pa sploh ne da nikamor. Iz službe pridem ful utrujena, skuham kosilo, kaj pospravim, pa se mi zdi, da je že konec dneva. Delala bom pa do 22. 12. - še celih šest tednov. Ker delam v šolstvu, nimam več dopusta za letos . Pa včasih me učenci tako znervirajo, da se potem še doma ful sekiram - npr. danes - in mi sploh ni več v službo za it. Pride kak dan, ko sem ful občutljiva. Pa še sodelavci mi grejo na živce (ja, saj vem, da to ni lepo). Lepo se imejte aja še to: a je pomembno, kakšen jogi ima dojenček. Nekje sem slišala, da je pomembno, da je trd, nekje drugje pa, da ne sme biti iz pene. Jaz imam doma eno izvenmersko posteljico in edini jogi, ki paše vanjo je iz pene. Zdaj pa ne vem, kaj storiti A naj kupim vse na novo? A lahko kaj reši nadposteljni vložek, al kako se že reče. Prosim za kakršnekoli izkušnje. Čau!
|