zojaB -> RE: Januarčice (18.10.2006 9:04:32)
|
Lepe pozdravčke Tko mi hitro bežijo tile tedni, da sploh ne vem več zjutri ko se zbudim kateri dan je, mam občutek, da mi kakšen teden vmes fali. Moje počutje je ok, kile gromozsnske +10, trebuh pa mi nonstop otrdeva. Po večkrat na dan traja do pol ure na vsake 4 minute, noro, sem v nedeljo že mislila, da bom šla kar rodit. Za našga srčka smo že vse nakupli, razen lupinice in banice in zimskega pajaca za ven, in nekaj malenkosti, ki jih bom zadnji mesec. Ne bom pa kupovala previjalne mize, namesto te bom uporabila mojo pisalno mizo, ki mi je služila v študijskih letih, nanjo bom dala po meri odrezano 10 cm debelo peno, ki mi jo bo kolegica lepo oblekla v eno blago in to je to. tatam probleme z dihanjem imam tudi jaz, če zvečer pozno jem in se potem uležem imam občutek, da se bom zadušila in večkrat se je že zgodilo, da sem zaspala v sedečem položaju. Nasplošno pa zvečer ful težko diham. Kar pa se spolnosti tiče jo pri nas prakticiramo redno, saj so meni očitno hormoni podivjali [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] ... upam, da bo do konca tko... Uživajte,...
|
|
|
|