eva1
|
No da se še mi javimo po dolgem času ! Luna čestitke Glede cunjic-jaz sem imela pri Lukcu vsega preveč, ful plenic, pajackov sigurno 30, benkic za pol omare, previjalnih da se je drek delal, uglavnem sedaj bom vsega manj pripravila, ker potem je en kup likanja in pranja nepotrebnega-sicer pa ima moja sestra februarja rok in bova malo porazdelile cunje, pa bo lih prav! Številke-malo 56 malo pa 62, čeprav moram reči, da smo dolgo nosili 56(tam do 3 meseca) in sem na začetku bolj te uporabljala, pa čeprav se mali ni rodil tako majhen(3500g, 53cm)! Se mi zdi,da v 62 kar plavajo na začetku-no je pa tudi od proizvajalca odvisno! Kupila pa za našega drugega sončka nisem še čisto nič , se mi kr ne da po trgovinah hodt! Sušilni-si sploh ne predstavljam da ga nebi imela, se mi zdi prav fino, ko vržem notr in je v 2 urah posušeno, pa tudi tistih malih cunj se mi ne da obešat, ker ni ne konca ne kraja! Drugače pa sem se tudi jaz spet poredila-trenutno na +4, +5 kakor kdaj, odvisno kok se nažiram , mala pa veselo po mehurju skače, ne vem bo ta tudi v medenični ustavi vztrajala do konca kot LUka (čeprav vem da ima še čas, ampak luka se mi je na ritko obrnil okoli 25 tedna , ta še malo prej in vztrajal tako do poroda)! Bomo videli, ni pa prijetno ko na polni mehur pritisne z nogico! Neslednji teden imam pregled, bom vrjetno plačala 3d UZ, ker me prav zanima kako se vidi! Uživajte
|