Urša08
|
Dobro jutro! Kako ste? Meni so ti dnevi prov všeč, kje sonček tako topel. Glede vozička, midva sva se odločila in ga tudi že kupila in sicer v Arielu - Marlin 3 , zraven je bila tudi vreča. Sedaj pa razmišljava še o košari, da bi jo dokupla. Nama je ta zelo všeč, čeprav sva kolebala med Marlinom 4, Jaguar 3 in 4 ter enim od Peg Perega. Ali se še kateri dogaja, da je kakšen dan otroček ful aktiven, ga lepo čuti, pride pa dan, ko ga bolj malo. Jaz ga zadnja dva dni bolj malo čutim, kaj pa vem parkrat na dan. Je to normalno? Prosim napišite kako je pri vas. Drugače imam pa v četrtek pregled, se mi zdi da gredo tedni skoz hitreje. Sedaj sem že v 25. tednu. Glede Tivolija se mi zdi dobra ideja, da bi se dobile, samo se moramo malce prej zmenit, vsaj dva , tri, dni prej, ker nismo vse iz Ljubljane. Ali boste ve imele vse svoje cunce za otročke, ali boste imele tudi kaj sposojeno? Luna 06 glede kozarcev (saj misliš plastične za šampanjec za enkratno uporabo), pa vem, da smo jih šli mi lani iskat nekam v Dravlje (Stegne), je prav posebna trgovina , kjer prodajajo gostincem. Ne vem pa naslova trgovine, bom probala izbrskat. Uživajmo te lepe jesenske dni, pa se slišimo. Papa
|