Barbid -> RE: Januarčice (10.9.2006 10:17:01)
|
Živjo Tudi jaz vam pošiljam en lep pozdravček. Med tednom kar nekako ne utegnem najti časa da bi pisala, v službi pa ne morem oz. ne želim, da opazijo da se posvečam osebnim temam. Redni pregled imam 19.9., morfologijo sva že dali skozi, zdaj pa bom videla, kaj še sledi, razen teh rednih pregledov krvi in vode. Malo se mi čudno zdi, ker se v zadnjem mesecu nisem nič zredila, čeprav skoz jem, morda pa se potem kar na enkrat povečajo kile. Upam samo to, da je z pikico vse vredu. Vsak dan veselo brca, ne glede na to, ali je jutro ali zvčer, še posebno pa oživi, (ne vem, ali sedaj v 22 tednu res že prepozna glasove), ko očka položi rokico na trebušča in se z njo bogovarja. Ja, kot da bi hotla ven pridt.... "prava brca je". Aha, še to punce.... (saj veste jaz se nisem tolk ukvarjala s podrobnostmi, ker sem čakala rezultate amniocinteze), zato sem šele zdaj bol začela posvečati nosečnosti...., mi poveste kdaj boste šle v ŠOLO ????? Brala sem, da se tečaji pričnejo: 2 oktobra, 6 novembra in 4 decembra (no rok imam 9.1, pa če traja deset ponedeljkov, potem bi mogla iti 2.oktobra.... Al kako...., bo še katera od "januarčic" tam.... pa se spoznamo ??? Prisrčna hvala za vaše odgovore, imejte se lepo in čuvajte svoje srčke. Pozdravček Barbi in mala Lana
|
|
|
|