|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice
31.7.2006 11:12:01   
LUNA06
Hej hoj!

Evo, še štirkrat spat, pa na morčka, komi čakam.

Danes, čez dve urce natančno, imam pregled, tudi to komaj čakam.Sam zdej me skrbi, da mi ne bo delala UZ, sem v 18T.A mislte da ga bo?Jst bi ful rada zvedla kaj mamo.

Drugače pa nič novega, priprave na prooko že potekajo, nekaj vabil sva že oddala, ostalo je treba še napisat, ampak bomo že.

Uživajte!

(odgovor članu jasnika)
Neposredna povezava do sporočila: 626
31.7.2006 12:24:15   
onina
Po moje ti ne bo delala UZ, ampak te bo naročila čez 2 tedna, ko boš v 20. tednu, pa ti bo takrat delala UZ. No, me prav zanima. Sporoči, kako je bilo in, če že veš, kakšnega spola bo!!!
Lp.

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 627
31.7.2006 12:31:57   
Teja K.
Popočitniški pozdravček
Dopust se je končal, danes pa imam pregled pri G v 16.tednu. Kaj meni tudi ne bo naredila UZ? Kdaj točno ti ga pa naredijo, v katerih tednih?
Jaz jo bom poprosila, kajti tri dni po začetem dopustu sem padla na spolzki skali. Na srečo nisem padla močno, in na nogo-zavedala sem se, da moram obvarovati trebušček. Zdaj me pa skrbi, če je sve vredu.
Kako kaj preživljate te tople dni? Meni se nič ne da, pa vsaka stvar me takoj upeha.
Luna, tebi sem pa kar malo nevoščjiva-priprave za poroko so res nekaj enkratnega. Mi2 sva jih dala lani skoz in kar obujava neprestano spomine. Za vabila pa ne skrbi-kar pošlji jih, vsi (ki so normalni ljudje) bodo razumeli in ne bo nič narobe. Verjemi, tudi jaz sem tistim daljnim poslala. Pametno pa je točno povedati kako bo potekala procedura, ker ni rečeno, da pridejo vsi že na začetku-pri meni se je noseča prijateljica pridružila šele v cerkvi, druga prijateljica z novorojenčkom pa samo na večerji.

(odgovor članu onina)
Neposredna povezava do sporočila: 628
31.7.2006 14:14:42   
Adelina
Ojla punce!
A ste vidle, da so že aprilčice odprle temo. No, v bistvu je zaenkrat ena sama, ampak jaz sem se kar začudila, če je res že toliko časa minil, da so že te na vrsti. Ja saj vem, sej smo v 4. mesecu,ampak sem bla res mal začudena.
Kako ste kej. So slabosti in drugi problemi že pri vseh izginle. Čas bi že bile, ne. Glede UZ v 16. in. 18. tednu, ki ste spraševale, pa naj se ne bi delal. Sam kot sem že enkrat prej napisala, je dost odvisno od ginekologa-eni ga delajo skoraj na vsakem pregledu, drugi pač samo 3-kot ti pripada od zavarovalnice.
En lep pozdravček!

(odgovor članu Teja K.)
Neposredna povezava do sporočila: 629
31.7.2006 14:40:40   
LUNA06
Pozdravljene še enkrat!
Torej z UZ po pričakovanjih ni bilo nič.Sestra me je le stehtala, zmerla pritisk, pa srček sva poslušale.Me je hitela naročit 18.avgusta za UZ, pa sem takrat na morju, potem gre pa še ona na dopust.Tko da sem na vrsti šele 28.avgust.Joj ne vem kako bom zdržala do takrat k sm tok firbčna.

(odgovor članu Adelina)
Neposredna povezava do sporočila: 630
1.8.2006 10:07:09   
ajja
Hojla!
Luna06, tudi jaz imam UZ 28.8., in sicer v 20. tednu. Res se zdi, da je do takrat še zelo dolgo, ampak čas tako hitro beži, da bo to takoj. Sicer pa tudi mene že grozno firbec matra, kaj bo.
A že čutite ta male? Kako to zgleda? Saj vem, da je pri vsaki drugače, a je fino poznat tudi izkušnje drugih. Meni se je enkrat nekaj zdelo, pa ne vem, če je to to.
Sicer pa lepo se imejte, čim bolj uživajte in božajte trebuščke!

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 631
1.8.2006 11:23:14   
husa
Juhu!
evo me nazaj z dopusta....Je tko hitro minilo, da je za znort.
No, drugi teden dopusta me je zvilo v križu in sem potem 6 dni preležala v postelji....user posted image .Bolelo me je tako, da tudi hodit nisem mogla.Komi sem se odkobacala jest.
Panična kot sem, sem klicala v ZD in dobila sestro, ki mi je rekla da so to indikacije za prezgodnji porod....Si lahko predstavljate kako je blo...-pa nikjer nobenega zdravnika, nekje bogu za hrbtom, pa še v Grčiji...
Sestra, ki je tudi noseca, me je potem malo potolažila, da je to normalno. Danes sem bila tudi ze na redni kontroli in je vse ok. Hormoni povzročajo raztezanje ligamentov in širjenje kosti in baje je to normalno- da ne boste še ve panične, če se vam kaj takega zgodi....
No naročila me je še na morfologijo konec meseca in naredili sva še en uz - da me je potolažila, da je res vse ok. No, 17 tednov je že za mano, ampak kakšnih brc še ne čutim....Tud mene zelo zanima, kako to izgleda...
Lep dan, pa javite se še kaj.

(odgovor članu ajja)
Neposredna povezava do sporočila: 632
1.8.2006 13:19:20   
Adelina
Zdravo!
Jst sm pa dons vsa vesela, ker že čutim malega. Prov k se premika, tiste mravljince sem čutila že par dni. Včeraj, ko sem bla pred računalnikom pa se mi je zazdelo, da se je premaknil, pa nisem bila prepričana. Zvečer v postelji pa je bil tako aktiven, da ni blo več dvoma. Pa dons sem ga tud že parkrat čutila.
Križ je pa kakih 14 dni nazaj tudi mene bolel, sam sem to že poznala iz prve nosečnosti in se niti nisem ustrašla-pač se vse širi in premika, da bo mali imel prostor-, sem pa na pregledu vprašala in mi je tud sestra rekla, da če se ne stopnjuje, pol ni panike. Itak pa jaz popadkov nisem čutila v križu ampak spredaj kot pri menstruaciji.
Lepo se imejte, pa upam, da vse čimprej začutite svoje pikice, da boste vidle kako lep občutek je to! Pa-pa

(odgovor članu husa)
Neposredna povezava do sporočila: 633
1.8.2006 13:39:26   
eva1
O kak je fino, ko se je malo shladilo user posted image !
Jaz imam tudi danes G, UZ sem prepričana da mi ga nebo delal, ker mi je ga je pred 2 tednoma, ampak bomo pa z doplerjem sigurno poslušali srčka! Naš tudi ful veselo miga, včeraj sem imela poln mehur, pa je tko fino parkrat pobrcal po mehurju-me je čist na lukca spominjalo, ker je bil skoz na ritki(v medenični svtavi) in mi je do konca veselo skakal po mehurju-no samo tukaj je bilo vse še bolj nežno, ampak prav tisti filing sem dobila, k je bil pri lukcuuser posted image user posted image user posted image

Ja čs res beži, jutri grem spet malo v službo! Pol konec avgusta pa na dopust-komaj čakam!

A še katero veliko boli glava-mene neprestano-joj me kr skrbi ker kr naprej te lekadole pijem, ampak drugače pa do migrene pride, pa bruham k nora, pol pa itak vzamem, ker ne zdržim več! Upam,da bo minilo to!

No sedaj pa šibam po malega v vrtec, pol k pridem pa od G pa poročam še kaj!
Lep dan vsem!

(odgovor članu Adelina)
Neposredna povezava do sporočila: 634
1.8.2006 16:13:31   
lokvanj
Ojla!

KOnčno ohladitev user posted image user posted image user posted image . Jupi, takoj se lažje živi! DRugač pa Luna06; na vabila sem napisala ure za obred (samo na magistratu, ker cerkvene poroke nimava in pa uro kdaj se dobimo v gostišču in to je to). Ampak predvidevam, da si jih že poslala (vabila namreč).
Jutri imam končno G in fajn bi blo, če bi imala UZ, ker sem tut jest firbčna. A mislte da bo? Sem pa v 14 tednu. Upam no, drugač bo treba na september čakat user posted image , kdo bo pa to zdržal user posted image ??? No ja bo že... Upam da je vse v redu in da končno dobim materinsko knjižico, ker je še vedno nimam user posted image .
Skratka imejte se lepo, tiste ki odhajate na morje se imejte skrajno odlično, ostale pa se bomo še naprej borile z (ne več tako močno) vročino. Pa se oglasim jutri po pregledu...
Pa pa punce, pa pazite nase in na svoje male user posted image

lokvanj

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 635
1.8.2006 20:49:59   
eva1
Jaz sem spet imela UZuser posted image user posted image -mali ful miga,kaj bo še ne vemo, ker se ni dobro videlo! Krči in izcedek, pa je zaradi predležeče posteljice-in je rekel, da služba odpade-čeprav sem se že veselila da jutri grem  spet delat! Vrjetno bom do konca na staležu!
Čez 3 tedne  imam spet UZ, čez 5 tednov pa mi bo delal morfologijo-ima pa  3D UZ komaj čakam! 

(odgovor članu lokvanj)
Neposredna povezava do sporočila: 636
2.8.2006 8:57:26   
Aja32
Ojla,

kako ste kaj punce?
Moje počutje je še vedno OK... Slabosti prisotne vsakih toliko časa - ponavadi zvečer. Ravno včeraj sem spet premišljevala, da ko pridemo z dopusta (konec avgusta) bom že skoraj na sredini nosečnosti. Sploh vam ne morem opisat kako čas beži - vsaj v drugi nosečnosti. user posted image

Ste že kaj premišljevale o imenih?

LP A

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 637
2.8.2006 16:41:37   
adriana_m
Ajja, ali se ti je koza kaj izboljsala?
Jaz se borim s temi aknami kot nora. sedaj sem kupila milo s cinkom in je za spoznanje bolje. Vendar ful niha. Ampak vem, da bo minilo, ko se bodo hormoni umirili, ker se mi je ze enkrat tako pripetilo, ko sem jih imela 20.

Danes sem sla po brezplacno flasko v Ariel in sem bila razocarana nad majhno izbiro. Kje kaj ve kupujete' baje so cunjice za dojencke najbolj ugodne v H&M. Ali katera kupuje v tujini?

Lp A. user posted image

(odgovor članu ajja)
Neposredna povezava do sporočila: 638
2.8.2006 18:05:42   
anckabancka
Še jaz se javljam po dopustu na morju.  Bilo je res fino, samo enen 5 stopinj prevroče.

Jaz za user posted image nič ne kupujem, ker sem ravno lani rodila. Čeprav bo treba, ker je bil lanski poletni dojenček, letošnji pa bo zimski. Bom počakala, da pride bolj zimska garderoba v trgovine.  Vseeno pa bo treba nabaviti še eno posteljico, posteljnino. Voziček imamo pa Quenny speedy sx in smo super zadovoljni, tako da kar ostane isti.

Mali že res veselo brca, ga je par dni nazaj prvič začutil tudi ati. Rekel je, da bo tako živahen fantek, kot je prvi, ker tako veselo poskakuje po mojem trebuščku.

Aja32, o imenih razmišljamo, samo nam še nič pametnega ni padlo na pamet. Mogoče bo lažje, če bomo videli spol na morfologiji, čez 3 tedne.

Punce, uživjate! user posted image

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu adriana_m)
Neposredna povezava do sporočila: 639
3.8.2006 9:10:07   
Aja32
 Anckabancka vidim, da tudi ti pričakuješ ta drugega škrata.user posted image user posted image user posted image
Meni se trebuh pozna, kot bi bila v šestem mesecu... pravijo, da se v drugo veliko hitreje pozna - je pri tebi tudi tako?
Drugače pa midva ne bova vprašala za spol, tako da moramo oba imena imeti v mislih...

LP A

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 640
3.8.2006 9:16:32   
LUNA06
Dobro jutro!

Joj kako temno je zunaj, prav nič poletno.

Torej, še danes in jutri v službi, zvečer pa že šibamo za 14 dni v Budvo, komi čakam.Malce me skrbi tole vreme, no se bomo pa vsaj spočili, če ne drugega.

Vabila za poroko so napisana in večina tud že poslana, oblekca zame rezervirana, za user posted image  kupljena, u glavnem veliko smo že zrihtali.Zdej nabiramo material za konfete.

Aja32 midva imava imeni že dolgo izbrani, zdej še čakava na UZ, da bomo vidli kateri je pravi.

Adriana_m kašno brezplačno flaško si šla iskat?
Tudi meni se zdijo cunjice v H&M najceneje, pa v Mullerju pravijo, da se tud dosti dobi, Ariel je pa res obupno drag, midva sva šla zadnjič samo noter in ven, je pa potem že bolši Baby center, pa še tisto člansko kartico mava.

Drugače pa tud meni niso več nobene hlače prav, si jih morem zdej za na morje (ker kaže da bo še kar mrzlo) it ekstra nabavit.No saj ni ne vem kako velik trebuh, v bistvu eden ki ne ve za kaj se gre, ne bi pogruntu.
Sem pa ful utrujena popoldne in ob večerih, sej ni čudno ko delam vsak dan do pol šeste.Ah čez pet mesecev bo use bolše, vsaj upam!

Uživajte!

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 641
3.8.2006 10:20:47   
husa
No, ko hočmo na dopust, pa dež....user posted image Sva nameravala še za kakšnih 10 dni nekam kampirat, pa nama bo verjetno voda šotor odnesla....Bova zamenjala vrstni red in šibava jutri na vikend v Kranjsko Goro. Upam, da bo naslednji teden vsaj na morju sonček-tuki mi čist paše, da ne gagam od vročineuser posted image .

No, meni so hlače tud že vse premajhne in se spravljam v Celje v H&M. A je katera zadnje čase kaj bila tam? Da ni vse pobrano zaradi razprodaj....user posted image
No, včasih se mi zdi, da čutim brce, pa se skoncentriram, pa jih ni več od nikoder....Me pa ene 2 dni trebuh že prav tišči...Pa v teh dneh se mi je 2x povečal!!! A je normalno, da trebuh tišči? Pa izcedka imam nenormalno velik, ampak me je g opozorila, da je v 17,18 tednu to normalno.
Mi vemo kaj bomo dobili, pa ni izbira imena nič lažja...Pa zaznamuje te za vse življenje! Še dobro, da mi niso res dali ime Husa...Ne vem od kje mi ta nick-name!?!No, vsekakor se mi zdi, da je za fantke veliko primernejših imen kot za punčke..user posted image . Itak imamo pa še dovolj časa. Če bomo zdržale seveda.
Pa,pa.

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 642
3.8.2006 10:31:15   
adriana_m
Ena koristna novica. Ce si hocete nabiviti dokaj kvalitetne in lepe nosecniske cunjice pa zelooo poceni se opdravite v Ljubljanski Two way. Najdete ga spodaj v prodajalni s cevlji nasproti baby centra. Noro zadeve so po 900 SIT, prej pa npr. 3500. Vceraj sem kupila lepo tuniko in ene hlace, ki bi bile ok tudi za v sluzbo. 

Sicer pa ugotavljam, da je kupovati vnaprej za bebo nasmisel, vsaj ne za vec kot po rojstvu, ker je prevec dejavnikov, ki jih moras upostevati; vlikost dojencka, letni cas, vremenske razmere ki so nepredvidljive. Npr. kako naj vem ali bo marca, aprila se zima kot je bila lani, ali bo ze toplo? Ne ne jaz se ne grem vec.

Drugace pa edino gledam veliko vozicke. Ker hocem biti mobilna se mi zdi to najbolj pomembno.

Aja LUNA06. Če si kupila revijo nosečnica 2006 i pripada flaška od Aventa za novorojenčka. Kolegica ki ima 11 mes. starega fantka prisega na Aventove izdelke.

Toliko do mene za danes. Ne pozabite sporociti, ce bost nasle kaj zanimivega za bebe kje v tujini. Te info so zlata vredne za nekatere od nas.

Lepo se imejte, busije ljubkujte.

Bye, bye

(odgovor članu husa)
Neposredna povezava do sporočila: 643
3.8.2006 11:00:15   
jasnika
Pozdravljene!

Danes sem imela pregled pr ginekologinji in sem karuser posted image user posted image , na zdravnico in sestro, prvo me je sestra v sprejemni vprašala če čutim gibe in ko sem ji rekla da ja, je rekla naj to povem zdr na drugem pregledu in sem jo vprašala zakaj če pa že sedaj čuti in se je pol strinjala da je možno, sedaj sem v 15 tednu, pr hčeri pa sem čutila v 17 tednu, tako da,..
No in pol pridem k zdr in mi v knjižico napiše za gibe - in ji rečem da to pa ne bo prav saj jih čutim , pa me sploh ni nič vprašala in pol mi reče da me je verjetno prebava kaj mantrala, jojuser posted image user posted image user posted image  kak sem jezna, pa sem rekla da saj pa vem kako je zgledalo pr hčeri in da je sedaj isto, pa je še kar vztrajala pr svojem da to pa že ne morejo bit gibi, pa sem ji rekla da ne vem no da pol pa je škrat in me je gledala kot norauser posted image

Pa sem bila tako jezna da me majo za tumasto da sem iz tistega minusa naredila +, saj gibe zelo dobro čutim ko se umirim.

To bi bilo vse jamranje za danes od mene pa lp

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 644
3.8.2006 11:19:13   
husa
Juhu!

Kje pa je ta Two Way? V BTC-ju ali v centru?
Hvala za odgovor.

(odgovor članu adriana_m)
Neposredna povezava do sporočila: 645
3.8.2006 11:57:27   
LUNA06
Evo mene še enkrat...
Dans je tak dougčas u službi, da je groza.Ne vem, a so usi šli nekam v tople kraje, kjer ni dežja.

Husa - H&M v Celju zame ni biu nič posebnega, sem sicr kupla dve kiklce, ki pa klub razprodaji niso ble poceni.Drugače pa imajo take bolj športne stvari, ki pa meni ne pridejo prav, saj jih v službi ne smem nosit.
Tudi mene občasno tišči v trebuhu, sploh pa ne prenesem da se kaj vanj pritiska.Tudi na trebuhu težko ležim, moram imeti eno nogo pokrčeno. Me pa grozno moti obilen izcedek, ki se pojavlja zdaj v 17.in 18.T.Brez vložkov sploh en morem.

Adraiana_m hvala za informacijo.Ravno danes nameravam v šoping za kakšne hlače, da bom vsaj na morju mela kaj oblečt, če bo slučajno mraz.A to ej tam spodaj v Svetu obutve?
Kej pa kupiš to revijo nosečnica 2006?

(odgovor članu husa)
Neposredna povezava do sporočila: 646
4.8.2006 13:42:22   
Adelina
Ja kam ste se pa danes vse poskrile? A vas je ta dež čist iz tira vrgu, da tud na RR nimate časa pridt.
Sej jst nimam kej novga za povedat, sam mal sm vas hotla prebrat, pa sm komej najdla našo temo, je bla že čist na dnu prve strani. Zato sm rekla, da se mal oglasm, da jo dvignem.
Drugače pa se lepo imejte, nad vročino se zdej nimamo več kej za prtožvat-zdej bo pa dež kriv za turobno počutje, ne?user posted image

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 647
4.8.2006 17:02:14   
ajja
Hoj!
Ugotovila sem, da imam pa vseeno raje vročino kot pa dale dež in mraz. Niti majčke s kratkimi rokavi ne morem obleči, ker me zebe. Nikoli nismo zadovoljni, a ne!?
Adriana_m, moja koža se je uredila, res se mi tu pa tam naredi še kak mozoljček, ampak je super. Uporabljala sem Garnierov antiseptični tonik za mlado kožo, mislim pa, da se je uredilo samo od sebe. Upam, da bo pri tebi tudi čimprej boljše.
Za tiste, ki vas zanima celjski H&M. Sama tam še nisem videla cotke, ki bi mi bila všeč. Vedno, ko sem tam, je izbira bolj skromna, cene pa niti ne nizke. Mogoče je drugače, ko pripeljejo robo. Res pa je, da še ne rabim novih oblek, ker mi je še vse prav.
Sicer pa nič novega. Kljub dežju se imejte lepo!user posted image

(odgovor članu Adelina)
Neposredna povezava do sporočila: 648
4.8.2006 19:19:53   
Urša08
Ojla!

Pa se po dolgem času spet malo javljam. Včeraj sem imela pregled. Seveda prvo laboratorij, pa tehtnica, pritisk potem pogovor z zdravnico in na moje presenečenje mi je tudi ultrazvok naredila. Hotela je preverit kako je z materničnim vratom in je lepo zaprt. Vprašala me je , če so mi na nuhalni povedali za spol. Pa sem povedala da se še ni vidlo in sem jo vprašala , če se vidi. Pa se je zasmejala in povedala da bo fantek. Potem mi je pa lulčka pokazala. Očitno sem kar prav čutila saj se mi je ves čas dozdevalo, da nosim fantka. Po ultrazvoku je pa še srčka poslušala. Je pa ful dolg poslušala, da me je že zaskrbelo, da je kaj narobe. Ampak se je baje ful premikal in ga je bilo težko najti v pravi poziciji. V glavnem naj bi bilo vse ok. 1.9 imam pa tisti obsežni ultrazvok - morfologijo ali nekaj takega.

Pa ostale? Kako se počutite? Jaz sem že malce naveličana dežja. Sva mislila iti na morje, ampak v ta dež raje ne greva. Čakava na sonček.
Uživajte pa se slišimo.

Papauser posted image

(odgovor članu ajja)
Neposredna povezava do sporočila: 649
4.8.2006 20:28:29   
adriana_m
LUNA06 revijo lahko kupiš v veliko trafikah, ali pa preprosto v Arielu in tam dvigneš tudi flaško za novorojenčke do 3 meseca.

Urša08 tudi jaz sem planirala iti na morje sedaj pa me je vse minilo po teh dogajanjih.
Jaz se ne morem odločiti ali je bolje vročina ali mraz oboje me izčrpava še najbolj pa spremembe. danes sem spet udarila 4 urno popoldansko spanje. Da ne govorim, da spim do 10 ure zjutraj.

Upam, da bo počasi bolje.

LP A. user posted image

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?