adriana_m -> RE: Januarčice (21.7.2006 9:16:49)
|
Saj v bistvu ne vem ali sem decembrčica ali januarčica... Enkrat je rekel, da imam rok 31.12., naslednjič pa 1.1.2006. No, ko bo čas bo že prišel ven... Ja , res zanimivi datumi. Me že skrbi kako bomo praznovali 1. rojstni dan sredi zime. Oj Ančka bančka. Prava srečnica si, ker bo imel tvoj bebi tak fini rojstni dan. Za vedno bo zaznamovan. Mogoče se bo rodil-a celo prvi v Sloveniji. včasih je prišel predsednik voščit, pa kup daril je dobil tisti otroček. No jaz sem bila zaspanka, sem se šele zjutraj ob 6 h. Pa že tako sem zamujala par dni. Če bo moja princeska po meni, potem tudi ne bo prišla ven 22.1. Sem pa pogledala za imena pod 22.1. v koledarju je: Anastazija, Linda. Men pa so všeč še Julijana, Julija, Ema, Elizabeta, Izabela, Ina, Livija, Patricija, Julita, Zala, ... Sem si včeraj kupila knnjižico imen (mama). In zdaj ugotavljam kaj in katero... Za punčko sva Imela že izbranega, vendar sedaj sva pa začela razmišljati, da bi dala kako drugo, ko sva jo videla. Je taka mala navihanka, da potrebuje nekaj izvirnega. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Se beremo, pazite se vročine, v nedeljo so ohladitve šele. Čao.
|
|
|
|