Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: DVE VPRAŠANJI 3.5.2006 10:25:01
|
|
|
|
srki
|
Na prvo vprašanje ti ne morem odgovorit, ker nisem iz vašega konca. Kar se pa tiče drugega vprašanja, imamo mi zdaj tak problem, s tem, da ko je naš shodil, je hodil normalno, do nedavnega, ko je začel levo nogico navznoter obračat. Se pravi, skoraj leto dni je hodil normalno, zdaj pa jo obrača. Ampak to tako očitno, peljala sva ga k dohtarju, dal nama je napotnico za ortopeda, ki ga še čakamo. Mogoče je pri tvojemu otroku res vzrok to, da še ni stabilna in ne zna sama hodit. Če boš pa v dvomih, pojdi k dohtarju.
|
|
|
|
RE: DVE VPRAŠANJI 3.5.2006 10:36:08
|
|
|
|
Bonnie_RR
|
Jaz pa ti lahko odgovorim samo na prvo vprašanje. Sem iz Celja in naša pediatrinja je dr. Frida Pečnik-Rojnik. Z njo sem zaenkrat zelo zadovoljna in nimam nobenih pripomb. Se mi zdi, da zelo z občutkom dela in si vzame čas za vsakega . Tudi brez problema odgovori na vsako vprašanje. Skratka, meni se zdi fajn. Lp
|
|
|
|
RE: Pediater CE, prvi koraki 3.5.2006 13:42:16
|
|
|
|
Jančika_
|
Mi smo zadovoljni z dr. Lucijo Gobov.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?