Igralna hiška!? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

LORELAJ -> Igralna hiška!? (2.5.2006 22:51:32)

Saj ne vem če sem zadela forum, a vseeno zanima me kje bi lahko kupila igralno hišo, tako večjo, da se bo moja 2 letnica lahko noter igrala? Eno sem našla v Baby Centru pa je 80.000, ker je občutno preveč za naše razmere.

Hvla za pomoč

Anonimen -> RE: Igralna hiška!? (2.5.2006 23:07:31)

V City Parku sem pred kratkim videla plastično, mere cca. 2m x 2m (pa mogoče 2m v višino) in je bila cena 30.000 SIT. Ne vem pa, ali jo imajo še oz. ali je cena še enaka.

Anonimen -> RE: Igralna hiška!? (2.5.2006 23:13:56)

V Pikapolonici, Mercatorju, Intersparu jih imaš sedaj po 40.000 sit, taka pravljična z motivom Sneguljčice. Mi smo jo kupili. Sicer pa imaš v Pikapolonici še eno, ki se ji reče brunarica in stane 34.000 sit. Ampak se splača dati 5 tisoč zraven in imaš tisto lepšo.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

cenki -> RE: Igralna hiška!? (17.5.2006 20:36:43)

Mi smo si jo naredili kar iz velike škatle (res ogromne), katero smo dobili na firmi. Dodali smo še rdeš šeleshamer - streha, izrezali okna, nalepili zavese in hišica je tu. Mislim, da boljše ne moreš kupiti - Oskar jo lahko barva, po malem trga, vanjo se skriva vsak prost trenutek - v glavnem splačalo se je. Sedaj jo imamo že okrog 8 mesecev, pa je še vedno ful aktualna. Bolj kot marsikatera igrača. 

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (18.5.2006 0:25:53)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Stran: [1]