|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kako se odločate za varuško?
2.5.2006 22:17:07   
Anonimen
Pozdravljene.
Ne vem kam  naj dam temo, pa bom dala kar sem!
Zanima me nekaj. Ko se odločate za varstvo, pa prihajajo k vam na razgovor različne varuške. Kaj je tisto odločilno, da se odločite točno za določeno varuško?

Njen izgled? Vprašanja, ki jih postavlja glede otroka in njegovih navad? mogoče to koliko se posveti otroku v času razgovora? Kaj je tisto ki vas res prepriča?

Hvala za odgovore.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kako se odločate za varuško?
2.5.2006 23:56:03   
poliloni
Jaz bom odgovorila iz drugačne perspektive, saj sem več let bila ena izmed varušk.... Menim, da starši "začutijo" katera je tista prava - moraš ji zaupati, prvi vtis in kontakt med njo in otrokom je tudi pomemben, prepričati se moraš, da se bo držala navodil, ki jih boš dala,... Meni je že sam izgled in način komuniciranja grozno pomemben, pa tudi kako se znajde - spusti jo malo v sobo k otroku in boš takoj videla kako in kaj!
Res, da so nekateri otroci zadržani, a presodi, če je tebi kot človek všeč.
Potem pa odvisno na kaj ti daješ poudarke - npr. ali zna kaj otroku zapeti, narisati, kako skrbi za higieno otroka (npr.ali si gresta pred jedjo umiti roke), način govorjenja, saj jo bo otrok lahko posnemal, ali se znajde v kuhinji (če jo boš imela za cel dan),.... - vse to boš najlažje opazila tako, da boš en dan ali dva skupaj z njo in otrokom doma. Pa saj boš videla tudi sama kakšna vprašanja ti bo ona postavila! - s tega tudi lahko sklepaš na kaj vse je ona pozorna pri vzgoji otroka - če bo samo sedela in "bukovo gledala" zagotovo ni prava, preveč vsiljiva pa tudi ne sme biti... Joj, tega je toliko, da je težko kar tako napisati...

V glavnem: ZAČUTITI se morate (tako vidve, kot otrok in ona).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?