Izpuščaji po hrbtu (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

sanja5 -> Izpuščaji po hrbtu (2.5.2006 19:43:33)

pozdravljene mamice! Zelo bom vesela, če mi lahko katera svetuje.... Moja 7 mesečnica je danes dobila rdeče izpuščajčke po hrbtu. Največ jih je v predelu lopatic... sem ter tja pa je kakšen tudi na trebuščku. Zanima me kako ji lahko pomagam in ali je to kakšna alergija ali kaj. Do 6 meseca je bila samo dojena sedaj pa mesec dni pije Novalac in ima sadni in zelenjavni obrok. Ne vem ali te zadeve same izginejo ali je pametno iti do pediatra? Drugače je ful zdrava in spuper bejba tako, da res ne vem kaj jo je to pičilo.

Hvala za nasvete!

Papa

sabini -> RE: Izpuščaji po hrbtu (2.5.2006 20:02:04)

a si ji kaj zmerila vročino? Lahko da je imela 6 bolezen to je par dni vročina in na koncu se pojavijo pikice ko vročina že zgine- Joj ne vem ti svetovati lahko je tudi od kakšne hrane počakaj še kakšen dan, če se pike širijo pojdi pokazat drugače ni treba hodit če se ne širijo-l.p.

tinatona -> RE: Izpuščaji po hrbtu (2.5.2006 21:04:11)

Lahko ji je pa samo vroče.

sezam -> RE: Izpuščaji po hrbtu (2.5.2006 21:36:35)

Če jih ima samo po hrbtu in malo po trebuščku, je možno da so se ji spustili, ker ji je vroče. To se dogaja naši. Samo namaži s kremico in bodo izginili. Ponavadi se te pikice pojavljajo poleti.

Če bi bila alergija, mi je rekla pediatrinja, ne bi bili samo po hrbtu, ampak bi se pojavile še drugod - nogice,...

Če pa le ne bodo izginile, pa jih le pojdi pokazat.

Stran: [1]