digi
|
Najin Mic je satan... je v stanovanju, ampak ima občasno dovoljen izhod.... Po kastraciji je vsekakor bolje, drugače pa pomaga samo trda roka- vem, grozno se sliši, ampak saj ga ne rabiš glih v steno metat. Najin je v bistvu že zelo priden. Star je sedaj nekje 2 leti, ko sva ga dobila je imel nekje 6 mesecev. Na začetku je bil kavč adijo, tudi sedaj ni ravno nov, vendar ni več tistega neprestanega krampanja. Ja, rože... Te pa ima najraje. Najraje gre na okno v rožo ležat, da mi potem vse raznosi po stanovanju. Aja pa tu in tam ne trofi peska in en čas je bil tolk pameten, da je skrival svoje iztrbke pod pralni stroj - iz hodnika jih je skotal v kopalnico pod pralni stroj... Ne vem kako dolgo sem rabla, da sem ugotovila od kod smrdi.... Pa wc papir- nešteto rol je šlo.... Ko se jim pa spiple, se jim pač spiple. Aja pa odvadi ga kuhinje, mize itd. No, so satani, ampak jih imamo radi. Isto kot mali otroci, neprestano je vse umazano, razmetano, navihano, kričiš tri ure, ampak ko pride in se pomucka vse pozabiš.... (pa ne misli, da je to vse kar sem naštela, še in še bi lahko razlagala....)