|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   mozolji v nosečnosti
1.5.2006 17:52:32   
Anonimen
Sem čisto na začetku nosečnosti(4-5 teden), že kakšen teden po O sem začela dobivati mozolje, prej jih nikoli nisem imela(niti med 1 nosečnostjo ne), pa me zanima, kako naj se s to nadlogo spopadem? Jih je še katera imela v nosečnosti in kdaj so izginili, če sploh so?user posted image Je to sploh normalno za user posted image ali je kaj drugega vmes?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: mozolji v nosečnosti
1.5.2006 20:13:41   
mika
niti v najhujši puberteti nisem bila tako mozoljsta, kot sem bila v začetku nosečnosti. kasneje pa so mozolji izginili. takrat sem si tudi prvič kupila puder, ker nisem mogla it iz hiše s takšnim obrazomuser posted image .  očitno so bili hormoni s polno paro na delu.

lepo nosečnost

Mika

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.5.2006 22:06:10   
amy26
jaz pa sem skos imela kakšen mozoljček, v nosečnosti so mi pa zginili pa še sedaj 5 mesecev po porodu jih nimam mogoče se kdaj kakšen pojavi ampak to zelo redko

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.5.2006 22:48:36   
KODA
Mozoljčkov nisem imela,ne v prvi,ne v drugi nosečnosti.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.5.2006 0:05:16   
beki
Jaz sem pred nosecnostjo imela kar nekaj mozolckov, ker imam mastno kozo, ampak zdaj se pa pojavi samo tu in tam kaksen. Vsepovsod berem, da je v nosecnosti prepovedano uporabljati izdelke proti mozoljem, prav tako kreme, ki vsebujejo retinol in vitamin A. Jaz vseeno uporabljam iste izdelke kot sem jih pred nosecnostjo. Ste ve menjavale?

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.5.2006 7:06:56   
mojca75
Nikoli tolk mozoljasta kot v začetku nosečnosti, tam do enega 8-10 tedna, potem koža kot user posted image  ritka.

zadnje dni spet nekaj prodira ven (sem tik pred rokom), sam še ni user posted image , user posted image user posted image user posted image

To so hormoni punce, nič sekirat! Vmes sem imela fullll lepo kožo, kvalitetne nohte in lase,..čeprav sem jih sedaj postrigla - pač bolj praktično (za poletje in za user posted image )

Mojca

(odgovor članu beki)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.5.2006 10:33:22   
lenika
Jaz nikoli nisem imela problemov z mozolji, niti v puberteti ne. V nosečnosti pa sem vedno imela kakšen mozolj na obrazu. Sedaj na koncu nosečnosti se je zadeva zopet umirila in imam kožo kot sem jo imela pred nosečnostjo.

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.5.2006 10:55:12   
šnucika
tudi pri meni so se pojavili mozolji....v bistvu mi je bil to prvi znak,da sem mogočeuser posted image .......user posted image
potem so se pojavljali nekje do 10. tedna in izginili...sedaj po porodu spet nekaj napadajo ampak ni hudo!
hormončki pač norijo...in to v prvih tednih user posted image  najbolj!

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
2.5.2006 11:02:07   
arielca
Jaz sem jih tudi imela user posted image . Največ na začetku in proti koncu user posted image ; hormončki + živčki naredijo svoje. Zdaj je pa spet vse OK! Nisem pa uporaljala nobene posebne kozmetike, ker mi je kozmetičarka rekla, da to pride v paketu z nosečnostjo.

Aja, pa stara vraža pravi, da mamice, ki rodijo ,user posted image  hitreje in bolj intenzivno napadejo mozoljčki. Pri menije držalo user posted image .

Lepo nosečnost!

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
2.5.2006 12:57:23   
digi
Joj, joj.... Če bi to z user posted image  bilo res, bom jaz mela ziher 3 picike na enkrat., pred nosečnostjo nisem imela težav z mozolji- no tu in tam se mi je nardil kak masten podkožni, ampak nič več, tudi v puberteti nisem imela problemov- sploh ne.... SEdaj sem v 17. tednu- drage moje na mojem hrbtu je pisava za slepe.... Mi je dohtarca dala klimicin in skinoren, vendar ni nekega opasnega haska... Upam, da bodo sploh kdaj zginli.... Moji joški ne prenesejo več pudrauser posted image

Irgendwie, irgendwann, irgendwo...

Timon ti si moj sonček!!!

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 10
2.5.2006 23:49:57   
Margareta
Že pred nosečnostjo nisem imela kakšne "briljantne" kože na obrazu. V nosečnosti sem bila pa hujša od vsake pubertetnice.user posted image Mozolje sem imela po vsem obrazu, po vratu, dekolteju in hrbtu. Ampak so mi zginili šele po porodu.

Ampak ti povem, da imam pa zdaj tako fajn kožo kot da bi bila na kakšnem pilingu. Ne vem kaj se je to zgodilo. In to opazijo tudi drugi, tako da bo držalo.

http://www.ednevnik.si/?w=Margareta

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
3.5.2006 20:05:16   
BONHEUR
Jaz še nikoli v življenju nisem imela toliko mozoljev, kot v nosečnosti! Zdaj, v drugi, se mi zdi da je še slabše. Eh, saj mine.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
3.5.2006 21:13:12   
Vesna
jaz tudi prej nisem briljantne kože,zdaj pa je bil nekaj časa prav grozno ,zdaj se počasi izboljšuje.očitno so hormoni na delu

(odgovor članu BONHEUR)
Neposredna povezava do sporočila: 13
4.5.2006 7:24:54   
Anonimen
Obraz popolnoma brez pikice, toda dekolte kar cvetiuser posted image  Še nikoli kaj takega.....

(odgovor članu Vesna)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
4.5.2006 8:09:36   
Cebelica Maja
Jaz sem imela pred nosečnostjo tu in tam kakšen mozoljček, sedaj v 26 tednu pa jih imam polno, največ na ramah. Sta se mi pa tudi dva pojavila na stegnih.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
4.5.2006 10:47:28   
A_A
pred in med nosečnostjo imam ogromno mozoljcev
(boljše je bilo le, ko sem jemala KT)

Sreča in zadovoljstvo sta v nas samih.

(odgovor članu Cebelica Maja)
Neposredna povezava do sporočila: 16
5.5.2006 17:19:11   
Naja30
Sem v 11t in moj obraz še nikoli ni imel toliko nepovabljenih gostov mozoljev, kot zdaj user posted image  Ampak kar je še huje, so tisti grdi debeli, ki cvetijo cvetijo in bolijo, pa sploh jih ne moreš stisnat... groza! Ampak se strinjam z eno predhodnico, da to pride v paketu z user posted image  tako da bom vse potrpela.
Krem pa tudi jaz nisem zamenjala, teh za mozolje pa ne uporabljam.

(odgovor članu A_A)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?