lumpy -> Je lačen ? (1.5.2006 17:51:29)
|
Vidim da je tu kar nekaj punc z že zelo velikimi izkušnjami, pa bi prosila za pomoč oziromanasvete, mnenja. Naš Matic bo čez 14 dni star 4 mesece. Do sedaj s hranjenjem ni bilo težav. Dojila sva se le mesec in pol potem pa sva nekaj časa dodajala, sedaj pa sva polno na Aptamilu1. Že po enem mesecu je spal cele noči, zvečer ga dam okrog 8 do pol devetih spat in spi do osmih, devetih zjutraj. Zadnjih par dni pa se prebuja in sicer tam okrog tretej ali četrte ure. Dva dni ko se je prebudil sem mu samo dala dudo, ampak se je čez pol ure spet zbudil, pa spet duda, ap čez pol ure spet budnica...Eno jutro sem poskusila z čajem isto. Danes zjutraj pa sem mu naredila flaško in fant je brez problema odspal naprej svoje. Tako da mislim da je lačen. Kaj pa vi mislite? Zadnje tri dni sva tudi začela z uvajanjem goste hrane in sicer najprej korenčkov sok, naslednji dan kuhan pretlačen korenček, pa jabolko in danes banano. Nove okuse mu dajem vedno dopoldne, če bi nastopile kakšne težave, zvijanje, alergije ali karkoli da se do večera pomiri. Do sedaj ni bilo težav. Očitno mu zvečer samo flaška za celo noč ne zadostuje več. Kaj mi predlagate?
|
|
|
|