Znaki v šestem tednu (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju

Sporočilo

Liona -> Znaki v šestem tednu (1.5.2006 13:48:50)

Pozdravljene vse srečke [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image]. Sama sem v šestem tednu nosečnosti in ko takole prebiram o slabostih in veliki utrujenosti večine nosečk, ki so približno toliko časa noseče, me rahlo zaskrbi. Jaz namreč nimam nobenega od klasičnih znakov. Bolijo me prsi in trebušček ni več tako raven, vendar je to vse. Prejšnji teden sem bila občasno deležna kakšnih špikcev v levi ali desni strani trebuha, zdaj pa nič več. Včeraj me le je malo bolele trebuh tako kot pred M, ampak je bolečina kmalu popustila. Po preboleti virozi (imela sem jo prejšnji teden), se prav super počutim. Le jem nekoliko več... Kako pa se počutite ostale srečke?

Anonimen -> RE: Znaki v šestem tednu (1.5.2006 20:25:29)

Tudi jaz sem v šestem tednu in se ne počutim prav nič nosečo. Sem le zelo utrujena in malo me tu in tam špikne. Tudi me je prejšnji teden skoraj non stop bolelo kot pred menstruacijo.

V prvi nosečnosti me je prve tedne skrbelo tako kot tebe, ker mi ni bilo slabo... Ampak je tudi slabost prišla, še prehitro.

Liona, za slabosti je še čas... Če ne boš ena tistih srečnic, ki jim ni slabo.

KODA -> RE: Znaki v šestem tednu (1.5.2006 21:52:05)

Jaz razen odsotnosti menstruacije in hude zaspanosti,nisem imela nobenega takega znaka.Prsi so me začele boleti šele kasneje.Slabosti in bruhanja pa nisem občutila v nobeni slabosti.Špikanje,pa se je pojavilo tudi šele pozneje.

šnucika -> RE: Znaki v šestem tednu (1.5.2006 23:34:07)

jaz nisem imela nobenega znaka do konca 6. tedna..
potem pa me je en dan kot strela z jasnega zadela slabost![sm=smiley11.gif]
In je trajala dva tedna....nonstop....na trenutke sem komaj stala na nogah.....bruhala pa nisem,sam je pa bilo grozno!
Potem je minilo in nekaj slabosti se je pojavilo spet v 6. mesecu..

Stran: [1]