jutranji problemčki (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


tanyak -> jutranji problemčki (1.5.2006 10:04:58)

pozdravljene,

naša punčka bo stara čez dober teden dni dva meseca. Krče smo imelai samo kakšen tedn ko je bila stara 3 tedne potem so pa sami od sebe izginili, vendar pa imamo sedaj drugačne problemčke. Ko jo spravim spat to je navadno med 19.30 in 20.30 mi spi nekje do 00.00, kajti še vedno jema na 3 ure tudi ponoči-se polno dojima. Ampak od tretje, četrte ure zjutraj je pa konec s spanjem...začne stokati in to tako močno da se mi smili, ker vidim da se zelo napenja...krči niso ker nič ne joka niti ne zvija nogic k sebi, ampak se samo napenja in spušča prdece...in to traja do jutra nekje do 7 ure. Enostavno ne vem od kod sedaj to napenjanje, kaj bi bil vzrok... 

hvala na pomoči, tanja

____________________________________________________________________________________________
to majhno drobno bitjece mi pomeni cel svet....moja punčka Lara




tinkamiška -> RE: jutranji problemčki (1.5.2006 10:43:40)

Hoj!

Ja, tudi pri nas je bilo tako, se mi zdi, da se je začelo nekje v  enakem obdobju kot pri tebi. Sva začeli malo bolj spet kupčke podirat, pa je bilo malo boljše. Se je pa potem samo od sebe stanje izboljšalo, tako, da je sedaj pri 4. mesecih veliko boljše. Se seveda zgodi tu in tam, da je še kakšna noč pestra ampak v večini je pa ne napenja več. Se pa ravno tako še dojiva na 2-3 ure tudi ponoči.

lp,
tinka




petra.horzi -> RE: jutranji problemčki (1.5.2006 13:41:00)

midva sva tud mela take težave, pa sm mu začela dajat kaplice sabsimplex, zjutraj 7 in zvečer 8, pa je blo dost bolš, tko da zdej se tud moj zbudi zjutri od 4h-6h enkrat, sam se mi smeje čist vsako jutro:)




Stran: [1]