beti 1 -> kateri avtosedež? (2.6.2004 11:39:54)
|
Pozdravljena! Jaz sem se nasmolila, ker sem vzela avtosedež iz paketa, ki ga moram sedaj zamenjati. Zato sem kar nekaj časa že posvetila temi avtosedežev. Daleč najbolj se mi glede na ocene in kar je objavljano na netu dopade Kddy life plus, ki je od 9-36kg in ima po ADAC-ovih in drugih testih najvišjo oceno (isto kot Roemer). Je res zelo domišljen, več podrobnosti si lahko pogledaš na: http://www.kiddy.de/ Meni se najbolj dopade tisti ščitnik preko trebuha. Stane 200 eur, jaz zdaj ugotavljam ali ga imajo mogoče v kakšni trgovini v Celovcu, ker se ga pri nas ne da dobiti. Oziroma ga lahko dobiš le preko prodajalcev Peugeotov in Citroenov. Rada bi ga videla v živo, čeprav to ni vedno tisto, ker sem tudi tega iz paketa šla pogledat, pa če ne veš, kaj iskat je tako ali tako vseeno. Najverjetneje ga bom kar preko neta naročila iz Nemčije. So mi odgovorili, da pride poštnina 26eur, kar je še vedno ceneje, kot če bi ga naročala preko Peugeota. Za malo več kot stane sedež razreda I dobiš sedež za tri razrede, pa še dober je. lp beti
|
|
|
|