BONHEUR
|
Jaz sem zanosila, ko je imela mala 8 mesecev. Rok imam septembra, pa zaenkrat ne vidim nobene slabe strani v tem. Se mi zdi veliko bolje, kot pa če bi bila narazen 5 let, na primer. Zdaj imam še ful energije (nisem ravno več v rosnih letih), telo imam občutek, da se mi je vrnilo v prejšnjo stanje že dva meseca po porodu (ja, vem, da ni čisto tako, sem se pa tako počutila, tudi glede kil in trebuha)... Kar se pa posvečanja nosečnosti tiče, pa ne verjamem, da se ji lahko bolj posvetiš, če je ta prvi star 3 leta, kot pa 1 leto. Itak je pa bolje, če se ji ne posvečaš pretirano in jo jemlješ kot nekaj samoumevnega. Meni je tokrat celo bolj všeč, ker večino časa itak pozabim, da sem sploh noseča, v prvi sem pa v vsakem tednu vedela, kaj se dogaja in prebrala vso literaturo, ki sem jo dobila. In čisto dobro je razmišljati v stilu, da nekako že bo. Trdno verjamem (in to se je še vedno pokazalo), da se v življenju vse stvari rešijo, tako kot je za vse najbolje, če le pustiš stvarem, da gredo svojo pot in se probaš čim manj obremenjevat s prihodnostjo. Želim ti veliko sreče in trdno verjamem, da boste srečna družinica!!
|