|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: prekmalu noseča!!punce prosim mnenja
3.5.2006 9:35:50   
Anonimen
Aja punce, še nekaj me zanima, kako je z dvigovanjem malčka (7,5kg) v 1 tromesečju? v 1.nosečnosti nisem niti vrečk iz trgovine (ki niso bile niti približno toliko težke) nosila sama. Ker sem pred leti imela SS. Hvala za odgovore. Lepo se imejte. Pa pa

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: prekmalu noseča!!punce prosim mnenja
3.5.2006 19:56:00   
BONHEUR
Jaz sem zanosila, ko je imela mala 8 mesecev. Rok imam septembra, pa zaenkrat ne vidim nobene slabe strani v tem. Se mi zdi veliko bolje, kot pa če bi bila narazen 5 let, na primer. Zdaj imam še ful energije (nisem ravno več v rosnih letih), telo imam občutek, da se mi je vrnilo v prejšnjo stanje že dva meseca po porodu (ja, vem, da ni čisto tako, sem se pa tako počutila, tudi glede kil in trebuha)... Kar se pa posvečanja nosečnosti tiče, pa ne verjamem, da se ji lahko bolj posvetiš, če je ta prvi star 3 leta, kot pa 1 leto. Itak je pa bolje, če se ji ne posvečaš pretirano in jo jemlješ kot nekaj samoumevnega. Meni je tokrat celo bolj všeč, ker večino časa itak pozabim, da sem sploh noseča, v prvi sem pa v vsakem tednu vedela, kaj se dogaja in prebrala vso literaturo, ki sem jo dobila. In čisto dobro je razmišljati v stilu, da nekako že bo. Trdno verjamem (in to se je še vedno pokazalo), da se v življenju vse stvari rešijo, tako kot je za vse najbolje, če le pustiš stvarem, da gredo svojo pot in se probaš čim manj obremenjevat s prihodnostjo.
Želim ti veliko sreče in trdno verjamem, da boste srečna družinica!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: prekmalu noseča!!punce prosim mnenja
3.5.2006 20:00:21   
BONHEUR
Aja, glede dvigovanja se pa ne obremenjuj preveč (samo pazi, da dviguješ iz počepa in ne s stegnjenimi nogami!). Kot je rekel dr. Pušenjak, da na ta način ne more nikakor priti do splava! Če pride do njega, je sigurno kak drug razlog ali pa bi do njega itak prišlo. Jaz mojo punčko (11 kg) ful nosim že ves čas, malo tudi zato, ker še ne hodi. Saj je žensko telo narejeno tako, da v nosečnosti lahko nosi starejšega otroka. Sicer bi pa ja že zdavnaj izumrli. Izjema je, če imaš rizično nosečnost, kar pa ti nimaš, če sem prav razumela.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: prekmalu noseča!!punce prosim mnenja
4.5.2006 12:06:24   
petrina28
Jaz sem svojega sinka vzdigovala ves čas nosečnosti, imel pa je okrog 16 kg, sedaj pa ima še malo več, pa ga še vedno vzdignem, čeprav sem rodila pred dvema mesecema..

_____________________________

LP, P.

Mija - moj sonček - 23.2.2006

(odgovor članu BONHEUR)
Neposredna povezava do sporočila: 29
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




Znaki poroda.
пеперутка16

Kakšni so bili vaši zadnji simptomi pred porodom tisti dan ali dan ali dva prej? Če ste imeli kakšne simptome?