|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spet ena neučakana
1.5.2006 8:11:27   
Anonimen
Je res, da pokaže test + že 8-10 dni po O, če točno veš kdaj jo imaš! Jaz do dneva točno vem, kdaj je prišlo do O(dokazano z UZ in o testi), in moj mož ima ravno roj dan, pa sem razmišljala, da bi naredila test 10 dni po O...sej vem da 100% ravno ni, samo kaj pa če bi pokazalo +...v tem primeru bi mu dala najlepše darilo!
No če katera ve, ali res lahko da pokaže test+ še pred M???
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: spet ena neučakana
1.5.2006 8:16:21   
Marogica
Kolikor sem brala, ne. Torej test kupljen v trgovini ne, krvni test pa lahko pokaže ca 14 dni po ovulaciji, če se prav spomnim. Ne bodi tako neučakana.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.5.2006 9:38:35   
Tjušika
10 dni po O-to bi bilo nekako 4 dni pred M, ane? Če imaš seveda cikle dolge 28 dni...hmm..veš kaj, konec koncev pa nimaš kaj izgubiti: če narediš test in je +, suuuuuuuuuuper!!!, če pa bo -, pa veš, da je zelo možno, da si ga naredila prehitro...Odločitev je tvoja, ti pa želim, da zagledašuser posted image user posted image pa tudi, če bo to posebno darilo malo zamujalo..

SREČNO!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.5.2006 9:44:30   
Nitka
Krvni test res pokaže nosečnost po 6 dnevih, urinski pa naj bi zagotovo šele po 14 dneh, vendar obstajajo testi (dobiš jih v Dom Müllerju), ki pokažejo nosečnost že po 10. dnevu po ovulaciji. Imenujejo se pa Time in Viola (dva nemška proizvajalca), stanejo pa od nekaj čez 800 SIT do ca. 1500 SIT. Na tvojem mestu bi si kupila tak test, pa da vidiš.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.5.2006 16:15:48   
LUNA06
Ojla!
Ja v Mullerju imajo kar nekaj takih testov, poleg omenjenih dveh tudi šr rnga, ne vem kako točno se reče, se mi zdi da nekak tko A....ex, tega sem sama delala, vendar mi ni pokazal.Saj lahko je imel prav, ker še vedno en vem če sem user posted image  ali ne.Jaz bi ga naredila na tvojem mestu, ker to je res najlepše darilo.

Pozdravček!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.5.2006 16:28:05   
KODA
Naredi test.First sign iz DM-a,tudi pokaže hitro.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.5.2006 16:30:49   
Anonimen
Jaz imam doma test First sign, a mislite da ta test ni tako zelo občutljiv-sem namreč brala tukaj da ste ful zadovoljne z njimuser posted image in da baje tudi hitro pokažeuser posted image ...
LUNA-koliko časa pred M pa si delala omenjen test? Kdaj pa ga boš ponovila? Jaz upam,d a vse čimprej ugledamo user posted image user posted image

(odgovor članu LUNA06)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
1.5.2006 16:59:44   
LUNA06
Test sem delala 10.dan po O, takrat ko naj bi že pokazal.Zdaj mi user posted image  zamuja že 4.dan, sem naredila tudi že 2 Baby mini check-a, pa še vedno nič, zdaj bom počakal do srede in probala še Clearblue, ta se mi še vedno zdi najbolj zanesljiv.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
2.5.2006 11:20:38   
šnucika
clear blue naj bi pokazal že nizko koncentacijo hormona...zato je možno,da bi pokazal že 10 dni po O.

če ne pa muelerju res imajo tiste ta zgodnje teste....poskusi!user posted image

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   [Brisano sporočilo]
3.5.2006 8:39:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu šnucika)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
3.5.2006 8:50:14   
Anonimen
Ja bom naredila test do 9.5 , pa bomo videli kako bo! Upajmo na user posted image !
Kdaj boš pa ti delala test, koliko časa pred M?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   [Brisano sporočilo]
3.5.2006 11:25:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   [Brisano sporočilo]
3.5.2006 11:26:50   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 13
3.5.2006 11:31:22   
Nitka
Kr_enamami, zaradi živčkov bi bilo mogoče bolje, da počakaš na vsaj 11. ali 12. dan po O, ker je lahko vsebnost nosečniškega hormona lahko še tako nizka, da se user posted image  še ne pokaže, lahko pa da si že user posted image . No, boš videla... vsekakor ga delaj zjutraj.

Neposredna povezava do sporočila: 14
3.5.2006 11:50:24   
Anonimen
Jaz sem imela O nekje 24-25.4, pa ne vem, če bo test že kaj pokazal...a potem boš ti jutri delala test? katerega pa-a first sign?
Ti zvečer sporočim kako se bom odločla, drugače pa le javi jutri kako bo, ok?!

(odgovor članu Nitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
3.5.2006 12:14:04   
LUNA06
Punce, ne delat testov prehitro oz. če ga že delate in bo negativen, ne bit razočarane.Jaz sem ga naredila 10.dan po O, tistega iz Mullerja, pa nič, je pokazalo komaj včeraj-5.dan izostanka user posted image .
Tako da v tiste zgodnje teste več ne verjamem.JE pa verjetno odvisno tudi od vsakega posameznika posebej.

Lep dan in velikouser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   [Brisano sporočilo]
3.5.2006 14:32:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu LUNA06)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   [Brisano sporočilo]
3.5.2006 14:34:07   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 18
3.5.2006 17:01:51   
Anonimen
LUNA -a ti si 100% kdaj si imela O, ker sem prej na forumu od Pušenjaka brala, da se 6-8 dni po oploditvi zarodek vgnezdi v maternico in 3-4 dni po vgnezditvi je urinski test nosečnosti +, če pa se določa Bhcg v krvi pa že 12-24 ur po vgnezditvi! Zato se mi zdi čudno da tebi nebi toliko časa pokazalo pravilnega razultata!
No če vse to seštejemo potem naj bi urinski testi pokazali 9-12 dni po O pozitiven razultat če je prišlo do zanositve!

Neposredna povezava do sporočila: 19
3.5.2006 22:00:01   
LUNA06
Oj!
Ne nisem prepričana kdaj sem mela O, si nikoli nisem merila, sem verjela temule izračunu na forumu.Sem pa delala Baby mini check že 1.in3. dan izostanka user posted image , pa ni bilo nič, pokazal je šele 5.dan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   [Brisano sporočilo]
4.5.2006 7:59:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu LUNA06)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
4.5.2006 8:48:15   
Nitka
Punce, nismo vsi tako rekoč po "JUSu" in vsako telo deluje po svoje. V moji prvi nosečnosti prva dva meseca niti enega simptoma nosečnosti nisem imela, pa tudi user posted image  je na Clearblueju pokazal 5. dan izostanka čisto tanko črtico, torej pred zostankom user posted image  mi tudi pokazalo ne bi.
Če pa gledam zdaj, imam pa že 5 dni po ovulaciji ves čas konkretne simptome user posted image , pa tudi noben zgodnji test še ni nič pokazal.
Brez veze ugotavljat zakaj in kako in spet zakaj ... počakajmo in bo (pri GK ti itak rečejo, da če M nimaš vsaj 3 tedne, ni panike).

Neposredna povezava do sporočila: 22
   [Brisano sporočilo]
4.5.2006 9:13:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Nitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
   [Brisano sporočilo]
5.5.2006 10:46:59   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 24
6.5.2006 20:30:43   
Anonimen
No pa sem se končno spet priklopila na račuser posted image !
Kr enamami-je kaj novega? Si še delala kakšen test?
Jaz ga bom naredila jutri, če ne pride M, pa sporočim!

Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?