Marogica -> RE: rabim malo tolažbe (30.4.2006 19:52:45)
|
Anonimna, ne sekiraj se. Jaz vedno rečem, da mame bolj kompliciramo in si k srcu jemljemo, kot pa otročki resnično doživljajo isto situacijo. Najbrž je bi tvoj otroček utrujen, pa je bil enostavno tečen. Svoje razpoloženje pa je pokazal tako, kot si ga opisala. Kadar smo mi utrujeni ali zaspani smo tudi tečni. In kaj je najbolje? Da se nas v takšnem trenutku pusti na miru, če ne smo še bolj razdraženi. Jaz sem pri našem najprej probala s cartanjem, tolaženjem, ko to ni nič pomagalo( ni šanse), sem bila včasih celo huda, sedaj(ko so izkušnje s tem tu[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]) ga pa enostavno pustim, da se "ohladi". In nato pride, kod da ne bi bilo nič. Jaz se pa tudi temu primerno obnašam. Tako, da nisi doživela nič posebnega ali drugačnega kot ostali starši. To je pač neke vrste otrokova komunikacija in izražanje trenutnega počutja, ker ga drugače ne zna izrazit. Torej se lepo pomiri in si naberi energije za ponovne "boje", ki jih boš s tvojim otročkom še in še doživljala.
|
|
|
|