prevleka za avtosedež Brevi (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroška oprema

Sporočilo

janja -> prevleka za avtosedež Brevi (30.4.2006 17:52:27)

Zanima me, če katera ve, ali se da kupiti samo prevleko za avtosedež (Brevi od 0-18 kg). Stara se nam je pregulila, sedež je pa še čisto OK, tako, da mi ga je škoda menjati. Sem pa nekje slišala, da se baje da kupiti tudi letno prevleko za avtosedež (je univerzalna). Mogoče katera kaj ve o tem?

Že vnaprej hvala za kakršnekoli informacije!
Janja

mami darka -> RE: prevleka za avtosedež Brevi (30.4.2006 18:06:08)

Pol leta nazaj sem tut js iskala prevleki za brevija, sam od 9 do18 kg, pa mi je prodajalka v BC se je ne splača kupit, ker je predraga. Pa je bla res več ko pol cene novega sedeža. Če poznaš kako šiviljo, si dej novo zašit, mislim, da bo ceneje.

janja -> RE: prevleka za avtosedež Brevi (30.4.2006 18:15:50)

Ja, sej najbrž imaš prav mama darka. Ravno sedaj ima najboljši sosed Brevi v akciji cca. 19.000 sit. Samo ne vem, ali ni bolje da mu kupim večjega. Imamo 2,5 let in 12 kg.

mami darka -> RE: prevleka za avtosedež Brevi (30.4.2006 19:05:46)

Zakaj pa pol ne kupiš sedež ko ima jahača in naslon zraven? Krisovi so taki, da se lahko sedež malo dvigne, da otrok malce lažje spi. Sej verjetno kaka druga firma tut, sam mi mamo tega še od starejšega otroka.

KODA -> RE: prevleka za avtosedež Brevi (1.5.2006 17:41:46)

V Čenči v Žireh,ti ga tudi preoblečejo.
Za to prevleko,sem tudi jaz že spraševala v BC,pa so mi ravno tako rekli,da se ne splača.

janja -> RE: prevleka za avtosedež Brevi (4.5.2006 7:49:32)

Punce, hvala za informacije. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
Koda, me pa vseeno zanima, če mogoče veš koliko stane, če ti ga preoblečejo v Čenči?

BLAŽIKA -> RE: prevleka za avtosedež Brevi (15.5.2006 13:08:44)

pri pikapolonici se dobi prevleka za brevi sedež iz frotirja sedaj nekaj novega . Smo jo tudi mi kupili in je kot vlita. Cena pa je 2.800 sit. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]

Stran: [1]