Marogica -> RE: Kako se zrediti? (30.4.2006 19:35:42)
|
Kerensa, midve imava enak problem. Trenutno sem tako suha, a če bo šlo tako dalje, se bom počasi lahko skrila za ročaj od metle. Vendar pa to ni smešno , vsaj meni ne, ker se zavedam, da vse skupaj najbrž ni povezano s hrano, kakor misli večina žensk. Sama jem isto, kot ti, torej vse, ne glede na maščobo, količino ipd. Sem tudi kadilka. Torej kako se zrediti? -prenehanje kajenja(kot so svetovale že ostale) -REDNA prehrana, najmanj 3-4 na dan -Zmanjšanje stresnih situacij-tu ne govorim o "normalnem" stresu, temveč o "izjemnem stresu", pri tebi je to -najbrž menjava dneva in noči ter dojenček, vem pa, kaj povzroča ta stres pri meni -pregled ščitnice Osebno sem mnenja, da stresni faktor pri meni najbolj vpliva na mojo suhost, ker vse ostalo delam že leta in leta. Tudi ščitnico imam trenutno v redu(sem bila na pregledu). Sedaj se torej pojavi vprašanje,kako zmanjšati ali omiliti tvoj/moj stres. In garantiram ti, da se bova za kar nekaj kilogramom zopet zredili. Jaz bom delala na tem, kaj pa ti?
|
|
|
|