Meceno -> RE: Julij 2005 (14.3.2007 9:18:38)
|
Prosim julijke da mi pomagate Namreč Tara je v zasebnem varstvu. Začeli smo hoditi 1.2 prejšni mesec in je bila vsaki dan tam do 15.2.. 16.2. smo zboleli ( od 16.2 do 19.2. smo bili v bolnici ) in danes je zopet šla. Prvi mesec smo plačali 230evrov, sedaj pa bo hodila dvakrat tedensko ob sredah in petkih. V februarju smo se zmenili da varuški plačujem 500 na uro. Problem ki ga imam oz ne vem kako dalje je to, da se ne strinjam z varuško.........namreč saj sedaj sva se zmenile da ji nebom plačevala vseh 9.tednov ( ta mesec ) ampak samo teh 6tednov ki so še do konca marca ( čeprav iz njene strani to sprva ni bilo v planu ). Razumem sicer njo, ker mora preživeti, ampak zdi se mi, da če človek plačuje na uro je to na uro. Ali sem jaz čudna[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] . Druga je če smo se zmenili za celi mesec in bomo plačevali polno 230evrov. Ne pa, da je mala 6dni ( 100.15evra za šest dni ) v mesecu tam in ji plačam 150.23evra. Naslednji mesec je to osem dni, od tega je en dan praznik ( ne vem, če takrat dela 27.4. ). Rekla je, da če ona ne dela ali je bolana, se takrat ne plača, potem se je nekako tudi strinjala, da če je otrok bolan da se da zmenit, ni pa zato, da bi jo mi en dan pripeljali, drugiča pa ne ( kar tako ) če je z malo vse OK. Se strinjam in tega tudi nočem, saj bo Tara še bolj zmedena. Ampak, če bo babi na dopustu ( recimo v maju ) potem bo Tara doma. Dalje je to, da od julija pa do avgusta Tara tudi nebo hodila k varuški ampak če hočem da je Tara pri tej varuški, bi jaz mogla plačevat polno, (odvisno koliko sred in petkov je v juliju in avgustu ) No, tukaj, pa se jaz zelo ne strinjam. Sices varuška gre na dopust v mesecu avgustu ( nevem točno kdaj, okoli 16.8. ) in takrat se tisto ne plačuje,
|
|
|
|