anckabancka -> RE: Julij 2005 (3.1.2007 21:23:07)
|
Evo me, direkt iz porodnišnice pa že na RR... Sej bom čist kratka, ker moram še počivat... no dobro bi bilo, toda pri dveh otrocih ni več enostavno... Pa še oba sta tako majhna. Me je danes kar zaskrbelo vse to, ko sem prišla domov in je imel Aljaž vročino... Še dobro, da je naš Gašper zaenkrat zelo priden. Na hitrco: Porod je bil ekspresen. So mi rekli, da nej še pridem, ker znam rojevat. In sem obljubila, da se res še vidimo. Z možem sva šla na Silvestrovo malo čez 4 zjutraj v porodnišnico. Že od prejšnjega popoldneva me je po malem šravfalo. No v avtu so se popadki kar zgostili in so bili že na manj kot 5 minut. V porodnišnici sva bila ob približno istem času kot pri Aljažu, le da sej je Aljaž rodil šele ob treh popoldne, Gašper pa že pred osmo zjutraj. Ja, po stalni proceduri sem bila ob 6.30 v porodni sobi, kjer so mi predrli mehur - odprta 4 cm. Ob 7.30 pa se je že mudilo pripravit stvari, ker je Gašper že pritiskal navzdol... Predihali smo še par popadkov, končno sem dobila nekaj proti bolečinam in rodili smo. Ja, prav sanjsko je bilo, v primerjavi s prvim porodom. Še šivana nisem bila, ker se je na mojo željo babičar (ali porodničar, sej ne vem) ful trudil za moj presredek. Sicer pa to ne bi bilo možno, če ne bi bil fant precej manjši od Aljaža. Imel je pol kile manj - 3100g in le 51 cm ter 34,5 obseg glavice. Res se mi zdi pravi palček. In ko gledam Aljaža se mi zdi velikan. Sploh ne morem verjet, da je bil enkrat tako majčken. OK, toliko na hitro o naši povečani družinici. Zdej grem pa res noge dat v luft... Dokler Gašper še spi... Nočko![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|