bobek05
|
ja, anckabancka, verjetno zato, ker ne bo imel nobene bejbe za ščipat PBJ, daj menjaj že ta avator, ker sem gledala slike v tvojem albumu pa malega skoraj nisem spoznala... Naše sonce je imelo 3-dnevni virus, če to sploh obstaja V soboto zvečer so že bili znaki, da nekaj ni vredu oz. da se k nečemu pripravlja, ker je na veliko kihal, pa malo mu je z noska teklo. Iz noči iz sobote na nedeljo pa nismo skoraj nič spali, ker je imel nosek zadelan in se je celo noč prebujal In mi smo ravno v nedeljo šli na Primorsko na birmo - moja teta je že komaj čakala da ga vidi, ker ga je nazadnje videla AVGUSTA na krstu, mali pa je bil tečen ko 100 ... Saj se mi je res smilil... Nič mu ni pasalo, ni mogel prav spati, ves čas je jokal, se hotel nosit okrog, ni hotel nič jest razen mleka... Čisto nič si ni bil podoben, zato sva z možem rekla, da gremo predčasno domov. Naši so šli na birmo (moji starši, sestra in njen fant), mi 3 pa domov in skoraj celo pot do doma je spal (ubošček )...Očitno smo šli na Primorsko na "kosilo" in ne na birmo. In hvala Bogu, da smo se tako odločili, ker mi smo prišli domov v 2 urah, naši pa so štartali šele zvečer in so se vozili domov 4 ure, ker so bile takšne kolone na cestah (Anej bi vmes ponorel v avtu). Aja, sem malo zašla... No, noč iz nedelje na pon. je bila še bolj katastrofalna kot prejšnja, ker se je dobesedno zbujal na 15 min in potem je bil v pon. še ves dan pravi mali jokec, danes pa čudežna ozdravitev - ful malo mu teče z noska (le tu pa tam če kihne), ves dan dobre volje, papca vse... wau.. Pa še novica meseca - moj se je ZARADI NAJU Z ANEJEM odločil, da ne bo ostal v državni reprezentanci (zaradi česar bi bil bolj ali manj odsoten 1,5 m) in je prišel domov že po 3. dneh Rekel je, da mu midva pomeniva veliko več in da je rajez nama