bobek05
|
Antigona, da malo pokaži ali opiši KAKŠNE igrače vse imata za razvoj hoje, pa dvigovanje... Midva sva še pred 2 tednoma mislila, da je še absolutno prehitro za tisti avto, ki ga otrok poriva pred sabo, pa mislim, da sva se uštela, ker blazno hitro napreduje... PBJ, stabilen je če ga držim z obema rokama za rokice oz. naj se popravim - ON mene drži, potem pa se tak začene, da dobesedno bežim za njim in se ful naprej nagne, da ja dobi zalet Če me z eo rokico spusti, se zavrti, ker še ni toliko stabilen, da bi se držal samo z drugo rokico. Dviguje se VSEPOVSOD: za stolček (za hranjenje), za omaro (če se ima kje prijeti), za kavč, za mene (se obesi na moja oblačila)... Pri dvogivanju mu ne pomagam, vedno se dvigne sam...No, nisem še probala, da bi ga držala samo za majico (bom poskusila)... Mene je moj oče npr. gor držal s plenico, ki sem jo imela okrog prsi (ga je že preveč v križu sekalo ) Zadnje čase tudi opažam, da želi biti v mojem naročju Npr. se priplazi do mene, pa rokice dviguje in hoče, da ga dvignem ali pa ga naenkrat nekaj piči v vozičku, se obrne in začne tulit, ker bi rad šel ven in k meni... In kaj ga naj potem celo pot do doma nesem? Ne vem kaj mu je, ampak očitno je prišlo "tisto obdobje". Tujcev se sicer ne boji, je pa non stop pri meni in non stop me išče. No, tole pa moram napisat, ker ga vedno toliko "šimfam". Danes se je zgodil čudež. Sva bila z malim sama in jaz sem ga ravno nahranila in mu dala na njegovo mizico (sedel je v stolčku) igrače, žemljico in čaj v flaški, sama pa se spravila na balkonu vesit cote (me je mali ves čas opazoval). In moj zlati otrok me je gledal, grizljal in trgal z zobki žemljico, prijel flaško in si nagnil ter spil skoraj pol flaške, se igral in čebljal... jaz pa sem v miru obesila cote do konca! Bravo, Anej! To je za nas že rekord!