Bolečina (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

nelly -> Bolečina (30.4.2006 9:35:05)

Živjo punce. Zanima me, če se je kateri tudi to dogajalo, kot pa meni. Namreč jaz ko nekaj časa čepim me maternica full boli ampak to za kratek čas. Enako še se usmrknem me zaboli in ne vem ali je to od napenjanja ali od česa drugega. Bolečine se ne ponavljajo skoz samo me zanima, da ne bom preveč panična. Špikanje se drugače tudi umirilo, slabosti ni več prav super se počutim. Noseča pa sem 15t 4d.

Jančika_ -> RE: Bolečina (30.4.2006 10:06:36)

Mislim, da gre za vezi, ki se raztegujejo. Če bolečina ni stalna in izgine sama od sebe, ni panike. Mene je skoz nekaj bolelo, posebej v tej nosečnosti, prvič je bilo manj izrazito. Od začetka vezi, zdaj proti koncu pa medenica in sramna kost.

Barbs -> RE: Bolečina (30.4.2006 11:33:43)

Nelly, vse to...čepenje - bolečine, prehlad- kašljanje, pihanje v robec itd... - tudi bolečine... po moje kar nekak sodi zraven, ko se ti "not" mal preureja.... Tudi sama sem vse to dala skoz, manjka mi še deset dni do roka, pa sem še vedno tukaj... in seveda me medenica, pa kolki, pa not v trebuhu, če pihnem in kašljam, še vedno zaboli....  Če ne traja, če je pogojeno s tem, kar praviš, potem ni panike. Bolečine so menda skrb vzbujajoče takrat, ko brez kakršnegakoli razloga nastanejo in tudi minejo ne.

Ampak, saj veš - listek v roke, pa si zapiši in na naslednjem pregledu omeni G. Bo mal prečekiral z UZ, verjetno bo vse OK, ti pa boš mirna in vesela [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] še naprej.

naja78 -> RE: Bolečina (30.4.2006 16:18:23)

ojla.
podobno je pri meni.sem že razmišljala da to kaj pomeni.sem dobrih 14t noseča in isto občutim.
to so pomoje vezi,ki se raztegujejo in nategujejo,ker maternica je kot šotor pripeta v medenici z vezmi.-prebrala v reviji nosečnost.upam da drži.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
če te bolečine ponehajo,potem naj bi bilo ok.pri čepenju pa tudi mene špona in popusti ko se razhodim,tak da upam da je to normalno.

Stran: [1]