Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Prenehanje jemanje klomifena? 29.4.2006 21:46:54
|
|
|
|
ona78
|
Dober večer Napolitanka, tudi sama sem jemala Klomifen 3 cikluse, ta mesec sem z njim končala, ker ni bilo željenega rezultata. Tudi moj G pravi, da nima smisla da ga jemljem v nedogled. Pravtako imam tudi jaz svoje ovulacije, razlog za mojo neplodnost pa je endometrioza. Ne vem, kaj bi ti svetovala, najbolje da se kar s svojim G pomeniš!! Veliko sreče, lep pozdravček!
Srečno za tisto srečo, ki nekje čaka nate, za drobno in malo večjo, ki zaboli ko trči vate. Srečno, za tisoč srečic, srečenosnih svetlih kometov, za bližnje srečanje z nami, v orbitah srečnih planetov!!!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Izbira otroškega vozičkaendrinaKaj je bilo najbolj odločilno pri izbiri tvojega otroškega vozička?Znamka (
5%)
Design, barva,... (
9%)
Funkcionalnost (
58%)
Velikost koles (
8%)
Velikost zloženega vozička (
7%)
Udobje (
12%)
Število vseh glasov: 300Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!